«Κόκκαλο» ο Νίκος Ευαγγελάτος: Είπε στην εκπομπή 2 κουβέντες που δεν έπρεπε και ο Κούγιας τηλεφώνησε έξω φρενών στον αέρα

Αλέξης Κούγιας: Πυρ και μανία με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε μια τηλεφωνκή παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου μιας και ο παρουσιαστής δεν σεβάστηκε το τεκμήριο της αθωότητας στην υπόθεση Πισπιρίγκου.

Φωτιές άναψε η φράση του Νίκου Ευαγγελάτου στην εκπομπή του στο Mega περί «αρσενικού Πισπιρίγκου», όταν αναφέρθηκε στην υπόθεση του πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του με φιάλες υγραερίου στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το βίντεο στο 5:00, όπου ο Νίκος Ευαγγελάτος κάνει τον χαρακτηρισμό

Ενώ η εκπομπή ήταν σε εξέλιξη ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας παρενέβη ζωντανά αιφνιδιάζοντας -και στη συνέχεια κατακεραυνώνοντας τον παρουσιαστή του Live News, Νίκο Ευαγγελάτο- για την φράση που χρησιμοποίησε, στοχοποιώντας με αυτόν τον τρόπο όπως είπε, την πελάτισσα του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μεταξύ άλλων, ο ποινικολόγος πάνω στην έκρηξή του κατά του Νίκου Ευαγγελάτου ανέφερε πως «δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχετε καταλάβει ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Να ενεργείτε με βάση το νόμο. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι».

Ο Αλέξης Κούγιας όμως δεν σταμάτησε στον Νίκο Ευαγγελάτο, αφού αναφέρθηκε και στην σύζυγο του δημοσιογράφου, Τατιάνα Στεφανίδου, όπως και στη Ζήνα Κουτσελίνη. Ενώ δεν γλίτωσε από την μήνιν του και γνωστός ιατροδικαστής – τον οποίο όμως δεν κατονόμασε – για τον οποίο είπε συγκεκριμένα «βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κας που πάει να γίνει δήμαρχος…».

Ο διάλογος μεταξύ Αλέξη Κούγια και Νίκου Ευαγγελάτου

Κούγιας: «Δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, τουλάχιστον 10 ιατροδικαστές…»

Ευαγγελάτος: «Μην ανοίξουμε αυτό. Υπάρχει και η άλλη πλευρά…»

Κούγιας: «Ποια είναι η άλλη πλευρά;»

Ευαγγελάτος: «Θα δικαστεί και για τα άλλα δύο παιδιά»

Κούγιας: «Έχετε καταλάβει ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι βγάζουν δικαστική απόφαση. Οφείλετε να ενεργείτε με βάση το νόμο. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι»

Ευαγγελάτος: «Αν υπάρχει κάτι που θεωρείτε πως είναι ευθύνη μας, είναι υποχρέωσή σας να το δηλώσετε»

Κούγιας: «Η άλλη πλευρά είστε εσείς, η σύζυγός σας και η κ. Κουτσελίνη. Που βγάζετε “ιατροδικαστές” και σας κάνουν εκπομπές»

Ευαγγελάτος: «Δεν έχω την επάρκεια να τα κρίνω»

Κούγιας: «Βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κας που πάει να γίνει δήμαρχος…»

Ευαγγελάτος: «Αντί να πείτε έκανα λάθος…»

Related posts

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος