Η προσωπική εξομολόγηση από τον Μιχάλη Οικονόμου: Mιλά για τον σύντροφό του και την απόφασή τους να μεγαλώσουν μαζί ένα παιδί

Μιχάλης Οικονόμου: Μιλά ανοιχτά για τον σύντροφο του και την απόκτηση παιδιού

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα και να μιλήσει για την προσωπική του ζωή θέλοντας να δώσει ελπίδες και δύναμη σε όλα τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά.

Ο Μιχάλης Οικονόμου, ο ηθοποιός που παίζει φέτος στη σειρά της ΕΡΤ, Τα Καλύτερά μας Χρόνια, έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Ιορδάνη Παπακυριακού και την εκπομπή Pop Up. Με εξομολογητική διάθεση, ο Μιχάλης Οικονόμου μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά σχετικά με την απόφασή του να μεγαλώσει με τον σύντροφό του ένα παιδί και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

“Είμαι με τον σύντροφό μου και το παιδί που μεγαλώνουμε, που είναι τώρα 2 ετών”, δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου

«Είμαι με τον σύντροφό μου και το παιδί που μεγαλώνουμε, που είναι τώρα 2 ετών. Είναι η χαρά της ζωής και δε μας αφήνει να βαρεθούμε. Νομίζω πως η καρδιά μιλάει σε κάποιες κρίσιμες στιγμές της ζωής, όσο μεγάλες και ιλιγγιώδεις αν μας φαίνονται, αν η καρδιά γλυκαθεί και γύρει προς τα εκεί, σου δίνει τη δύναμη να κάνεις πράγματα που δεν περίμενες ποτέ. Το θεωρώ ως το μεγάλο δώρο της ζωής μου» ανέφερε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε, αναφορικά με τη γραφειοκρατία που αντιμετωπίζει ένα ομόφυλο ζευγάρι που μεγαλώνει ένα παιδί: «Εμείς είμαστε ομόφυλη οικογένεια, ομόφυλο ζευγάρι που ακόμα η Πολιτεία δεν έχει βγάλει κάποιο νόμο να μας καλύπτει. Εγώ συγκεκριμένα, ο “αόρατος” γονιός, γιατί ο σύντροφός μου σχετίζεται συγγενικά με το παιδί. Από την άλλη, εμένα δε με καλύπτει κάποια νομοθεσία αυτή τη στιγμή, ώστε να έχω δικαιώματα στο παιδί. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο στην Ελλάδα και να συμπεριλάβει και τα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι τραγικό και για το παιδί να το μεγαλώνουν δύο άνθρωποι που η Πολιτεία δεν τους θεωρεί γονείς του. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Ο Μιχάλης Οικονόμου υπογράμμισε πως έχει την απόλυτη υποστήριξη της οικογένειάς του στο να μεγαλώνει ένα παιδί με τον σύντροφό του.

Related posts

Σε πελάγη ευτυχίας οι ηθοποιοί Μαίρη Μηνά – Μιχάλης Σαράντης: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θέλω παιδί, θα μου φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου»

«Είμαι σε σοκ»: Η Super Κική άκουσε την καρδιά του μωρού της και ξέσπασε σε κλάματα

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα για να μην γίνω σκλάβα του παιδιού μου και αφήσω όλη μου τη ζωή πίσω»

Αν κάνουμε παιδί και μετά γάμο και βάφτιση, είναι αμαρτία;

«Θέλω και εγώ ένα παιδάκι»: Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου

Νίκος Μουτσινάς: Οι επαγγελματικές επιτυχίες, οι εξομολογήσεις και η επιθυμία για υιοθεσία παιδιού

«Σήμερα έχω ένα ποτήρι νερό από αυτό το παιδί»: Η κυρία Ελένη πήρε κρυφά το μωρό που πέταξε γιατρός στα σκουπίδια

Σταύρος Σβήγκος: “Εξήγησα στον γιο μου πως ο νονός του είναι παντρεμένος με άντρα και έχουν παιδί”