Κούκλος και επιτυχημένος καλλιτέχνης: Αυτός είναι ο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη – Η παγκόσμια φήμη του Γεώργιου Ζερβουλάκου

Άγγελος Μπράτης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με τον σκηνοθέτη Γεώργιο Ζερβουλάκο

Ο γνωστός σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του σκηνοθέτη Γεώργιου Ζερβουλάκου και μάλιστα οι δύο τους είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες. Οι ίδιοι δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Μάλιστα, ο σχεδιαστής μόδας και πρώην κριτής του GNTM έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με τον σύντροφό του, στην ταξιδιωτική εκπομπή «Life is a beach», η οποία προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Άγγελος Μπράτης: Ποιος είναι ο σύντροφος του

Ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη, από πατέρα Έλληνα και μητέρα Γερμανίδα και ζει στη Βιέννη και στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από το Γερμανικό Γυμνάσιο και ξεκίνησε σπουδές ιατρικής, αποπερατώνοντας τον πρώτο βασικό κύκλο. Ήδη εκείνο το διάστημα, απέκτησε τις πρώτες πρακτικές εμπειρίες ως βοηθός σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, στο Deutsches Theater (Βερολίνο), το Sophiensaele (Βερολίνο), το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Βερολίνου (UdK) και το bat-Studiotheater της Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης Ernst Busch (Βερολίνο), όπως και στην πειραματική θεατρική σκηνή Kampnagel (Αμβούργο).

Από το 2006 μέχρι το 2010 σπούδασε στο Max Reinhardt Seminar στη Βιέννη, στο Τμήμα Σκηνοθεσίας και Ηθοποιίας, κατά τη διάρκεια των οποίων σκηνοθέτησε διάφορες παραστάσεις, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία.

Έχει παρουσιάσει δουλειές του, μεταξύ άλλων, στο Schauspielhaus του Ντίσελντορφ, το Schauspielhaus του Γκρατς, το Theater Oberhausen, το Staatstheater του Μάιντς, το Schauspiel της Λειψίας, το Residenztheater του Μονάχου, το Volkstheater και το Burgtheater της Βιέννης. Στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Εθνικό Θέατρο.

H παράσταση «Επαναστατικές μέθοδοι για τον καθαρισμό της πισίνας σας της Αλεξάνδρας Κ*», στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου το 2018, ήταν η πρώτη σκηνοθεσία του στην ΑΘΗΝΑ.

Το 2011, η παράσταση «Καλοκαιρινή Νύχτα», την οποία σκηνοθέτησε στο Burgtheater της Βιέννης, ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Nestroy στην κατηγορία «Καλύτερου Νέου Δημιουργού».

Επίσης, το 2012 αναδείχτηκε καλύτερος νέος καλλιτέχνης σε μια ψηφοφορία ανάμεσα σε κριτικούς θεάτρου, την οποία διενήργησε το περιοδικό “Theater heute”. Τέλος, το 2016 ίδρυσε την ETERIA FILON στη Βιέννη.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα