Η σκληρή απάντηση της Αθηνάς Ωνάση στον “2ο πατέρα της” για την άρρωστη γυναίκα του: “Δεν σου δίνω ούτε 1 ευρώ”

by Τόνια Τζαφέρη
Η σκληρή απάντηση της Αθηνάς Ωνάση στον “2ο πατέρα της” για την άρρωστη γυναίκα του: “Δεν σου δίνω ούτε 1 ευρώ”

Αθηνά Ωνάση: Το “νέο σκάνδαλο” γύρω από το όνομα της

Πολλά είναι τα όσα έχουν ακουστεί κατα καιρούς γύρω από το πρόσωπο της χρυσής κληρονόμου και εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση… έτσι και αυτήν την φορά η αναφορά στο όνομα της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μία αποκλειστική συνέντευξη για την Αθηνά Ωνάση και την οικογένειά της συνολικά είχε δώσει ο Αλέξης Μανθεάκης λίγο πριν πεθάνει.

Ο επί πολλά χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, σε συνέντευξή του πριν φύγει από τη ζωή είχε μιλήσει για την Αθηνά Ωνάση, τη σχέση της με τον πατέρα της και τον χωρισμό από τον Ντόντα.

Στο πλευρό της οικογένειας Ωνάση έμεινε μέχρι το 2018, όταν οι σχέσεις του με την Αθηνά διακόπηκαν, αφού πρώτα είχε δώσει στη «χρυσή» κληρονόμο στοιχεία για τη διπλή ζωή του συζύγου της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με call girl, βοηθώντας έτσι την Αθηνά Ωνάση να κερδίσει το διαζύγιο με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Η σκληρή απάντηση της Αθηνάς Ωνάση στον “2ο πατέρα της” για την άρρωστη γυναίκα του: “Δεν σου δίνω ούτε 1 ευρώ”

Ο Μανθεάκης έγινε περισσότερο γνωστός όταν ανέλαβε την εκπροσώπηση της Αθηνάς Ωνάση, αλλά και τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, στην διαμάχη που είχε η μοναδική κληρονόμος της οικογένειας με τους Έλληνες διαχειριστές του ιδρύματος Ωνάση.

Μιλώντας στην κάμερα του ALPHA και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο κ. Μανθεάκης, είχε παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα για την οικογένεια του Τιερί Ρουσέλ με την οποία μεγάλωσε η Αθηνά Ωνάση.

«Ήταν λάθος όσα ακούγονταν για τη σχέση της Αθηνάς Ωνάση με τον Τιερί Ρουσέλ. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια.

Η Αθηνά Ωνάση απέφευγε να μιλά για τη μητέρα της

Η Αθηνά ξεχώριζε από μικρή, όπου πήγαινε, όλοι έτρεχαν από πίσω της. Έχουν ειπωθεί πολλά για τη Χριστίνα και τον Τιερί. Εγώ τον είδα να κλαίει πάνω στον τάφο της. Είχε άλλες γυναίκες ο Τιερί, την ταλαιπώρησε τη Χριστίνα, αλλά κάποια στιγμή της στάθηκε, της έκανε και παιδί».

Ο Αλέξης Μανθεάκης είχε πει πως η Αθηνά Ωνάση απέφευγε τη συζήτηση για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν πολύ μικρή.

«Η Αθηνά δεν μου μιλούσε ποτέ για τη μητέρα της, ήταν σχεδόν ταμπού αυτό το θέμα. Η Αθηνά άκουγε κουτσομπολιά για τη μητέρα της και αυτό την πλήγωνε. Κάποτε που πήγαμε στο Σκορπιό και είδα την Αθηνά να κλαίει, της είχε διαβάσει ο Τιερί ένα γράμμα από τη μητέρα της. Η Αθηνά δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα γιατί όπου πήγαινε γινόταν χαμός. Ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα επειδή είναι οι τάφοι εκεί. Υπάρχει μια αρνητική αύρα.

Η σκληρή απάντηση της Αθηνάς Ωνάση στον “2ο πατέρα της” για την άρρωστη γυναίκα του: “Δεν σου δίνω ούτε 1 ευρώ”

“Η Αθηνά Ωνάση είναι ένα φοβερά σκληρό άτομο, δεν περίμενα ότι αυτό θα επεκταθεί και στον πόνο για τους τρίτους”

Αγόρασε ένα άλογο 12 εκατομμυρίων ευρώ και τα ξαδέλφια της, οι Νιάρχοι, έδωσαν τα ίδια λεφτά για να αγοράσουν 140 ασθενοφόρα για το ΕΣΥ»

Μιλώντας για το διαζύγιο της Αθηνάς, είχε πει πως, «Κάποια στιγμή η Αθηνά άκουσε ότι η Ντόντα βρέθηκε με μια συναθλήτριά της στο σπίτι της στο Μαϊάμι. Έφυγε από το σπίτι γιατί υποπτευόταν πολλά. 3-4 χρόνια πριν μάθει η Αθηνά ότι ο Ντόντα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με είχε πλησιάσει μια κοπέλα και μου είχε πει ότι έχει σχέση μαζί του. Ενημέρωσα τον Τιερί γι’ αυτά που έμαθα για τον Ντόντα, αλλά δεν θέλαμε να χαλάσουμε αυτό το γάμο.

Η σκληρή στάση της Αθηνάς Ωνάση

Όταν έμαθα ότι η Αθηνά χώρισε, της έδωσα τα στοιχεία που είχα για τον Ντόντα και την εξωσυζυγική του σχέση. Αρρώστησε η γυναίκα μου και ζήτησα τη βοήθεια της Αθηνάς. Μου είπε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Δεν έχω να πω κάτι στην Αθηνά, το κεφάλαιο το έκλεισα. Της στάθηκα σαν να είναι κόρη μου. Η Αθηνά διάλεξε το δρόμο της απονιάς και της απομόνωσης που εγώ δεν θέλω να ακολουθήσω».