Η τραγουδίστρια της Βόρειας Μακεδονίας κινδυνεύει στη με φυλάκιση εξαιτίας μίας ασεβούς κίνησης

Βόρεια Μακεδονία: Η τραγουδίστρια θα συμμετείχε στην Eurovision 2022

Χάος έχει ξεσπάσει με την τραγουδίστρια που επρόκειτο να εκπροσωπούσε την Βόρεια Μακεδονία στην Eurovision, μετά από μια κίνηση που όπως υπερασπίζονται ήταν ασεβής.

Η Andrea φωτογραφήθηκε στο Τυρκουάζ Χαλί κρατώντας τη σημαία της χώρας της, ωστόσο κάποια στιγμή την πέταξε στον πάτωμα για να πάρει διαφορετικές πόζες.

Τι ακριβώς συνέβη με την τραγουδίστρια της Βόρειας Μακεδονίας

Πιο αναλυτικά μια ασεβή κίνηση, η οποία αντιτίθεται στους νόμους της Βόρειας Μακεδονίας, έκανε η τραγουδίστρια Andrea, η οποία εκπροσωπεί φέτος την χώρα στην Eurovision 2022. Στην χθεσινή τελετή έναρξης της Eurovision στο Τορίνο, η Andrea φωτογραφήθηκε στο Τυρκουάζ Χαλί κρατώντας τη σημαία της χώρας της, ωστόσο κάποια στιγμή την πέταξε στον πάτωμα για να πάρει διαφορετικές πόζες.

Η ενέργεια αυτή θεωρήθηκε απρέπεια απέναντι στο σύμβολο που εκπροσωπεί η σημαία.

Μάλιστα η κίνησή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τα ΜΜΕ της χώρας.

Η ανακοίνωση από την Βόρεια Μακεδονία για την τραγουδίστρια

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κρατικό κανάλι της Βόρειας Μακεδονίας, που είναι και υπεύθυνο για την συγκεκριμένη τραγουδίστρια, αναφέρει πως η πράξη της Andrea αποτελεί σοβαρό ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση, σύμφωνα με τους νόμους της Βόρειας Μακεδονίας, και ζητά από την τραγουδίστρια να ζητήσει άμεσα δημόσια συγγνώμη.

Παράλληλα, ξεκίνησε και έρευνα για να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι της αποστολής, ενώ είναι πάρα πολύ πιθανό το κρατικό κανάλι της Βόρειας Μακεδονίας να ανακοινώσει την αποχώρηση της συμμετοχής της από τον διαγωνισμό, παρά την μεγάλη ρήτρα που θα κληθεί να πληρώσει προς την παραγωγή της Eurovision εάν προβεί στην συγκεκριμένη κίνηση.

Related posts

Πέθανε ο Γιώργος Ηλιάδης

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή