«Ήταν άκομψο για τη Ναυσικά»: Ενοχλημένος ο Πηλαδάκης με τον Ατζούν και την αναφορά στις πρώην του

Κώστας Πηλαδάκης: Πήρε θέση για τα όσα ειπώθηκαν από τον Ατζούν

Ένα όχι και τόσο πετυχημένο “αστείο” έκανε ο γνωστός παραγωγός του survivor, ο οποίος αναφερθηκε στον συντροφο της Νσυσικάς Παναγιωτακοπούλου, δηλώνοντας που εχει φερει στο παιχνιδι και αλλες κοπέλες, αναφερόμενος στην πρώην σύντροφο του Κώστα Πηλαδάκη.

Ένα σχόλιο που έφερε σε δύσκολη θέση τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο επεισόδιο της Δευτέρας, στο Survivor.

Ειδικότερα, ο Τούρκος παραγωγός βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και μιλώντας στην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, θυμήθηκε πως ο σύντροφός της, ο Κώστας Πηλαδάκης ήταν στο παρελθόν σε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια μάλιστα, είχε λάβει κι εκείνη μέρος στο Survivor. 

Το σχόλιο του Ατζούν που ενόχλησε τον Κώστα Πηλαδάκη

Αναφορικά με αυτό το «κοινό» τους, ο Ατζούν έκανε ένα… άκομψο σχόλιο, που όπως φαίνεται ενόχλησε τον επιχειρηματία. 

«Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Κώστα Πηλαδάκη. Αλλά σχεδόν κάθε χρόνο, στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας. Κώστα, ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι. Σε παρακαλώ, μείνε μαζί της κι είμαι σίγουρος πως θα είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι πως δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στα επόμενα Survivor. Σε ευχαριστώ», είπε ο παραγωγός και προκάλεσε την αμηχανία της Ναυσικάς. 

Η κολλητή της φίλη, η Μαρία Καλάβρια, μιλώντας στο Happy Day, αποκάλυψε πως έχει συζητήσει το θέμα με τον Κώστα Πηλαδάκη και πως είναι πολύ ενοχλημένος με όσα ειπώθηκαν. 

«Στη θέση της Ναυσικάς, ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα; Όταν για κάποιο λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι η δεύτερη σχέση του Πηλαδάκη που μπαίνει στο Survivor; Ήταν τελείως άκομψο. Νομίζω πως φέτος έχει γίνει πολύ ριάλιτι, αλλά με άσχημο τρόπο. Έχουν ξεφύγει φέτος. Δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενα επεισόδια και οι παίκτες πρέπει να είναι πάρα πολύ δυνατοί για να αντέξουν όσα γίνονται εκεί μέσα», δήλωσε αρχικά. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε τη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Πηλαδάκη. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Στον Πηλαδάκη δεν άρεσε η αναφορά του Ατζούν στις πρώην. Δεν υπήρχε και λόγος να γίνει. Μπορεί ο Ατζούν να αναφέρθηκε στον Κώστα, αλλά σας το λέω σίγουρα, δεν είναι φίλος του. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ κι όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor, ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του. Την περιμένει πώς και πώς. Είμαστε όλοι δίπλα της».

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό