«Ήταν ένα μωρουδίστικο τραύμα που είχα μέσα μου..»: Το άγνωστο δράμα της Έλενας Παπαρίζου και η εξομολόγηση για την καταγωγή της

Έλενα Παπαρίζου: “Τα προσπεράσαμε τα σχόλια. Πιστεύω ενόχλησε τότε τον πατέρα μου”

Την δική της αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Έλενα Παπαρίζος στην οποία αναφέρθηκε για το παρελθόν, τα σχόλια, τον πατέρα της αλλά και σε ένα παιδικό τραύμα που χρόνια δυσκολευόταν να μιλήσει.

Πιο αναλυτικά στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή της στην ΕΡΤ, «Προσωπικά», θα κάνει ποδαρικό η Έλενα Παπαρίζου την Κυριακή 09/01, στην πρώτη εκπομπή για το νέο έτος. Η τραγουδίστρια έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε και για τις εικόνες που έχει από την παιδική της ηλικία, όταν οι γονείς της την άφησαν στην θεία της, στον Βόλο. 

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για το τραύμα

«Σε ηλικία τριών χρόνων, οι γονείς μου μικρή με είχαν αφήσει στη θεία μου, στον Βόλο. Για κάποια χρόνια, ακόμα και στην εφηβεία, ήταν ένα μωρουδίστικο τραύμα που είχα μέσα μου. Δεν ήθελα ποτέ να το συζητήσω. Όταν άρχισα να μεγαλώνω ξεκίνησα να το συζητάω. Οφείλω όμως να πω ότι οι γονείς μου έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν. Και ήταν αυτό και τους ευχαριστώ γι’ αυτό», είπε για τους γονείς της η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Τότε είχα κοντά μαλλιά γιατί είχα κουρευτεί μόνη μου και η θεία μου προσπαθούσε να μου τα μακρύνει. Ήμουν λίγο ζωηρούλα» συμπλήρωσε η Έλενα Παπαρίζου».

Τα σχόλια για την καταγωγή της Έλενας και η αντιμετώπιση τους

Στην ίδια αποκλειστική συνέντευξη, η τραγουδίστρια θα αναφερθεί στην εποχή που είχε εκπροσωπήσει με τους Antique την Ελλάδα στη Eurovision και τα σχόλια που είχε δεχτεί για την καταγωγή της.

«Τα προσπεράσαμε τα σχόλια. Πιστεύω ενόχλησε τότε τον πατέρα μου γιατί πιστεύω ότι κανένας δημοσιογράφος ή τηλεοπτικό πρόσωπο δε μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου. Κανένας δε μπορεί να το κάνει αυτό το πράγμα. Όπως και κανένας δε μπορεί να αμφισβητήσει πόσο Σουηδέζα είμαι μέσα μου» ανέφερε αρχικά.

Related posts

Πασίγνωστη Ελληνίδα ποζάρει στα 50 της με λεοπάρ μαγιό στη Σαντορίνη με κορμί καλύτερο και από 20χρονες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου