Κάνει το γύρο της Ευρώπης: Η στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα σκοντάφτει στη σκηνή του διαγωνισμού

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Eurovision του 2018, όμως οι φανατικοί θαυμαστές του θεσμού την αντιμετωπίζουν ως νικήτρια. Μάλιστα η επιτυχημένη τραγουδίστρια έχει εμφανιστεί μέσα στα χρόνια ξανά στον διαγωνισμό ως καλεσμένη.

Έτσι και χθες (7/5) η Ελένη Φουρέιρα και άλλοι δύο σταρ της Eurovision εμφανίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό. Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό και μαγνήτισε για άλλη μία φορά όλα τα βλέμματα με την φωνή της και την σκηνική της παρουσία.

Φυσικά όλη η προσοχή ήταν στραμμένη πάνω της την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή και έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο πολλά βίντεο από εκείνα τα λεπτά.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο TikTok και μέσα σε λίγες ώρες έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές. Σε αυτό βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα την ώρα που κατέβαινε από τη σκηνή της Eurovision. Όπως φαίνεται η τραγουδίστρια στραβοπάτησε, όμως κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία της και δεν έπεσε.

Δείτε το βίντεο

@costasmou Fuegooo #eurovision2024 #fuego #eurovision2024🇸🇪 #malmo #foryou #elenifoureira ♬ πρωτότυπος ήχος – Costas Mou

Related posts

Μαθεύτηκε σήμερα ποιος αγόρασε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα – Πόσα χρήματα έδωσε

Έκτακτο: Ανακοίνωσε τα μαντάτα για τον Δημήτρη Σταρόβα η Ματίνα Παγώνη, πριν λίγο

Δυστυχώς δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης – Του έγινε γνωστό νωρίς το πρωί