Κατερίνα Λέχου: Η πραγματική της ηλικία, το φόρεμα των 10.000$ και το χειρουργικό πλύσιμο των χεριών της

Κατερίνα Λέχου: Αποκάλυψε την ηλικία της

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η Κατερίνα Λέχου, μίλησε για όλους και για όλα.  

Αντιθέτως, η γνωστή και λαμπερή ηθοποιός, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν. Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Λέχου ανέφερε στον Γιάννη Πουλόπουλο, την πραγματική της ηλικία.

Ερωτηθείς για την πραγματική της ηλικία, η γνωστή ηθοποιός απάντησε χωρίς δισταγμό: «Είναι γνωστό ότι είμαι 52 χρονών».

Κατερίνα Λέχου: Η πραγματική της ηλικία, το φόρεμα των 10.000$ και το χειρουργικό πλύσιμο των χεριών της

Κατερίνα Λέχου: Η αγορά φορέματος 10.000$

Σχετικά με τα ψώνια, που πραγματοποιεί σήμερα, η λαμπερή ηθοποιός, απάντησε: «Τώρα δεν αγοράζω τίποτα. Περιμένω τις εκπτώσεις και κάνω έρευνα μέσω διαδικτύου ή δεν παίρνω τίποτα, γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα και γενικά είδα ότι αυτό δεν μου προσδίδει κάτι».

Αναφορικά, με το ακριβότερο ρούχο που είχε αποκτήσει, η ίδια απάντησε πως ήταν ένα φόρεμα πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ δεν παρέλειψε στη συνέχεια να επισημάνει πως όλα αυτά είναι βλακείες. Αναλυτικότερα: «Ένα δερμάτινο φόρεμα που έκανε 10.000 δολάρια. Βλακείες είναι όλα αυτά».

Κατερίνα Λέχου: «Τα θέατρα δεν είναι καθαρά»

Για την καθαριότητα των θεάτρων, η πανέμορφη ηθοποιός, τόνισε: «Τα θέατρα που δουλεύουμε δεν είναι καθαρά και παλεύω με αυτό το θέμα. Είχα φτάσει να πλένω τα χέρια μου περί 60 φορές την ημέρα καλά, όπως τα πλένουν χειρουργικά.

Σχετικά με τα όσα κάνει αυτή στο σπίτι της για να βάζει τα πράγματά της σε τάξη, η πανύψηλη ηθοποιός, είπε: «Τα ρούχα στην ντουλάπα φροντίζω να τα βάζω με αποχρώσεις ή με θέμα για να ξέρω πού να στοχεύσω» πρόσθεσε

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν