Κατερίνα Στικούδη: «Απ’ την πολλή δουλειά, έφτασα να κοιμάμαι στη λιμουζίνα του πεθερού μου»

by Εύα Ζαχαριάδη

Κατερίνα Στικούδη: Η συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Για τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε ανοιχτά η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποκάλυψε ένα άγνωστο σκηνικό.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αποκάλυψε πως κάποτε κοιμόταν στη λιμουζίνα του πεθερού της, λόγω της μεγάλης πίεσης που δεχόταν. Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” στον Alpha παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη το πρωί της Παρασκευής. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, τονίζοντας πως έχει υπάρξει περίοδος που λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, αναγκάστηκε να κοιμάται στη… λιμουζίνα του πεθερού της.

Κατερίνα Στικούδη: «Απ’ την πολλή δουλειά, έφτασα να κοιμάμαι στη λιμουζίνα του πεθερού μου»

Τα μελλοντικά σχέδια της Κατερίνας Στικούδη

“Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα. Λες να τα κάνω και τα δυο (My Style Rocks και J2US); Θεέ μου! Το φαντάζεσαι; Όχι! Θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο, όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό”, ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

“Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και έχει ο πεθερός μου μια μεγάλη λιμουζίνα, σαλόνι μεγάλο, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο και έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο. Μη φανταστείς πολλές ώρες, 1-2 για να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δεν το ξανακάνω”, είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη. Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν