Κατερίνα Στικούδη: «Κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν. Δεν δέχομαι από κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου»

by Newsroom i-diakopes.gr
Κατερίνα Στικούδη: «Κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν. Δεν δέχομαι από κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου»

Κατερίνα Στικούδη: Η αποκαλυπτική συνέντευξη στην Δανάη Μπάρκα

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλέσμενη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και παραχώρησε μια εκ βάθεων συνέντευξη στην Δανάη Μπάρκα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχθεί ο σύζυγος της.

«Την έχω ξεχάσει την κριτική. Έχει γίνει και δεν το έχετε δει ποτέ. Σε γύρισμα μιας συνέντευξης που εγώ απάντησα με πολύ πάθος κι αυθορμητισμό. Μπορεί να μην αφορά εμένα αλλά την δουλειά μου και τον άντρα μου. Κατά καιρούς μπορεί να πει κάποιος ότι έχει όποιον θέλει. Για εμένα το ήξερα από μικρή ότι θα συμβαίνει γιατί εκτίθεμαι αλλά όσον αφορά άλλα άτομα δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Ή να κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν που έχω παντρευτεί, αυτό με ενοχλεί λίγο. Ήταν ενοχλητική η κριτική προς τον Βαγγέλη γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πάρα πολλά στον χώρο της μουσικής, σπουδαγμένος, τον έχω πάρα πολύ ψηλά και δε δέχομαι κανένα να μου τον μειώνει», είπε στην αρχή η Κατερίνα Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη: «Κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν. Δεν δέχομαι από κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου»

Κατερίνα Στικούδη: Η κακόβουλη κριτική για τον σύζυγο της

«Αν μ’ αρέσει κάτι και φανταστώ τον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω, θα το κάνω. Ακόμα κι αν δεν έχω ξανά ασχοληθεί με αυτό» πρόσθεσε. Επιπλέον, μίλησε με τρυφερότητα για τον σύζυγό της, τονίζοντας ενοχλημένη για όταν του είχε ασκηθεί κριτική. «Έχουμε μια ωραία εξάρτηση ο ένας για τον άλλον. Είναι το παρεάκι μου, ο άνθρωπός μου, θα συζητήσω μαζί του τα πάντα. Δεν μπορώ να τον αποχωριστώ» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Και συνέχισε: «Έχω ξεχάσει την κακόβουλη κριτική. Δεν με πειράζει η κριτική σε μένα ή στη δουλειά μου. Η έκθεση στο κοινό αυτό έχει», λέγοντας ότι την ενόχλησε η κριτική που είχε γίνει στον σύζυγό της. «Έχει κάνει πολλά πράγματα στη μουσική, είναι σπουδαγμένος, τον θαυμάζω, τον έχω πάρα πολύ ψηλά και δεν δέχομαι από κανέναν να τον μειώνει» υπογράμμισε.

Σοκ! Πήγαν να σκοτώσουν τον Πλεύρη στο γραφείο του – Η επίθεση και τα πρώτα του λόγια

Επιχειρηματίας που έδωσε 13.900 ευρώ στη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: «Φαίη σε παρακαλώ βάλε λεφτά, το παιδί θα πεθάνει» – Η αποκάλυψη της

ΜΚΟ της ντροπής: Ο αρχηγός του κυκλώματος που «άρπαζε» εκατομμύρια από εράνους και τα «ξέπλενε» σε τζόγο και ποδόσφαιρο – Φωτογραφίες

Η Βίσση… τελειώνει μία για πάντα τον Καρβέλα και δεν έχει… γυρισμό: Το επικό δημόσιο τρολάρισμα που δεν περίμενε κανένας και οι χιλιάδες αντιδράσεις

«Σύξυλη» η Ελένη Μενεγάκη: Εμφανίστηκε ο “άγνωστος” πρώτος της σύζυγος την ημέρα των γενεθλίων της – Τι της είπε και η αντίδρασή της

Προτεινόμενα