«Μαμά θα σε πάρω όταν φτάσω»: Η φράση που εδώ και έναν χρόνο δεν θέλουμε να ακούμε

by Newsroom i-diakopes.gr
«Μαμά θα σε πάρω όταν φτάσω»: Η φράση που εδώ και έναν χρόνο δεν θέλουμε να ακούμε

«Πάω προς τον σταθμό μου λέει, ταξιδεύω σε λίγο, θα σε… πάει να μου πει και την σταματάω. δεν μπορώ να ακούω αυτές τις λέξεις».

O Μάριος Μάζαρης, ο δάσκαλος – influencer του Instagram, λίγο πριν την ημέρα που θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη, μοιράστηκε την ιστορία της καλής του φίλης Δέσποινας Μελιανού και εξήγησε γιατί οι γονείς δεν μπορούν να ακούνε πια ούτε ψιθυριστά τη φράση «Μαμά θα σε πάρω όταν φτάσω».

«Στηρίξτε ο ένας τον άλλον, πολλές φορές νιώθουμε ότι το κράτος δεν το κάνει ή δε θα το κάνει»

«Οι ΖΩΕΣ είναι απλώς ΣΥΜΠΤΩΣΗ ή ΤΥΧΗ; αν μπορούσα να φωνάξω ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ θα φώναζα από την καρδιά μου μέσα. ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φίλη μου @koukoumavla που μου εμπιστεύτηκε την ιστορία της και την άδεια να τη μεταφέρω εδώ, μαζί με τον απέραντο σεβασμό στους ανθρώπους που θρηνούν. ένα μπράβο στην κα Μαρία Καρυστιανού, που έχει σηκώσει ένα βάρος στους ώμους της. Στηρίξτε ο ένας τον άλλον, πολλές φορές νιώθουμε ότι το κράτος δεν το κάνει ή δε θα το κάνει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάζαρης, προλογίζοντας την ανάρτησή του:

Τα λόγια που διηγήθηκε ο δάσκαλος έρχονται από την Δέσποινα Μελιανού, την «κυρία μπλα μπλα» όπως τη λένε οι τέσσερις κόρες της που το 2017 άνοιξε το καταφύγιο παραμυθιών της, ένα βιβλιοπωλείο με βιβλία ποίησης και παιδικά παραμύθια. Η Δέσποινα, θα μπορούσε να έχει χάσει την κόρη της, η οποία θα ήταν επιβάτης στο δεύτερο βαγόνι αυτού του μοιραίου τρένου.

«Τρόμος είναι όμως και αυτό που θα μπορούσε να σου συμβεί»
Διάβασε την ανάρτηση που συγκινεί:

«Πολλές φορές έχουμε την εντύπωση πως ο τρόμος είναι αυτό που μπορεί να σου συμβεί. Τρόμος είναι όμως και αυτό που θα μπορούσε να σου συμβεί.Η φίλη μου η Δέσποινα αγαπάει πολύ με την καρδιά της, πονάει όμως και με την καρδιά της, ειδικά οι ιστορίες των παιδιών που περνάνε δύσκολα, την διαλύουν.

Πριν δύο ημέρες μου έστειλε ηχητικά μηνύματα κλαίγοντας. Τα άκουσα στον δρόμο και σταμάτησα ν