Μαρία Καβογιάννη: Η μοναχοκόρη της Αδελαΐδα Δριτσώνα έκλεισε τα 24 και είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή

Μαρία Καβογιάννη: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

Τα γενέθλια της κόρης της γιόρτασε η γνωστή ηθοποιός, με την κόρη της να κλείνει τα 24 και να είναι μια πανέμορφη και γοητευτική κοπέλα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η δημοφιλής αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη, αναφέρθηκε σε ρόλους του παρελθόντος, ξεχωρίζοντας μάλιστα αυτόν της Κορίνας από τα «Εγκλήματα» και της Ασπασίας από το «Ντόλτσε Βίτα».

Με αφορμή τα πολλά remake που γίνονται στην τηλεόραση και στο θέατρο, η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε πως δεν θα ήταν αρνητική σε ένα αντίστοιχο remake των «Εγκλημάτων». Μάλιστα, ανέφερε πως οι χαρακτήρες μπορούσαν να παρουσιαστούν μεγαλωμένοι, πιο ώριμοι, αλλά με τους ίδιους ρόλους.

Η Μαρία Καβογιάννη είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Δριτσώνα και έχει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαϊδα) η οποία είναι 25 ετών. Μάλιστα, ανέφερε για εκείνους στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού:

Όσα δήλωσε η Μαρία Καβογιάννη για την αγαπημένη της κόρη

«Παίζει πολύ ρόλο η προσωπικότητα των ανθρώπων, η ανεξαρτησία, οι διαφορετικοί δρόμοι που έχει διαλέξει ο καθένας που κάποια στιγμή ενώνονται και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να μην επεμβαίνει τόσο πολύ ο ένας στον άλλον αλλά να είναι και παρεμβατικός και συντροφικός στις επιλογές του. Γιατί και ο άνδρας μου είναι καλλιτέχνης και έχουμε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η κόρη μου ασχολείται με την ψυχολογία, την καμαρώνω πολύ!».

Related posts

Ο κακός χαμός με την Δέσποινα Βανδή – Ανέβηκε πάνω στα τραπέζια της Μυκόνου και χόρεψε ξέφρενα

Μαθεύτηκε το ζώδιο του Στέφανου Κασσελάκη – Είναι γεννημένος Ηγέτης

Ανατροπή για τον Δημήτρη Κόκοτα: Κάτι άλλαξε τη Μεγάλη Πέμπτη, έγινε το θαύμα για τον τραγουδιστή