Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Η καταγωγή, η ηλικία και τα δύο επίθετα της πρωταγωνίστριας της σειράς «Παγιδευμένοι»

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Η νέα πρωταγωνίστρια που θα ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης

Ο λόγος για μια νέα ηθοποιό και φρέσκο πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση που θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Μια σειρά που αναμένεται να απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης του ΑΝΤ1 και να την λατρέψουν οι τηλεθεατές. Οι γυναίκες μπορεί να περιμένουν πως και πως να απολαύσουν τον… Μιχάλη Λεβεντογιάννη, όμως στο πλευρό του θα γνωρίσουμε και την Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, μια νέα ηθοποιό που θα πρωταγωνιστήσει και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν μέχρι σήμερα!

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και η πρωταγωνίστρια της Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 ξεχώρισε ανάμεσα σε 120 ηθοποιούς.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Όσα δεν γνωρίζετε για την ηθοποιό

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ γεννήθηκε το 1994 στον Πειραιά και έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά και την Πολωνία, χώρα της μητέρας της! Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, μιλάει ελληνικά, αγγλικά, πολωνικά και περσικά ενώ σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο και έχει κάνει και σπουδές στο Actors Center, ενώ χορεύει και μπαλέτο. Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ διαθέτει πολύ καλή φωνή, ασχολείται με αρκετά αθλήματα ενώ η μητέρα της έχει μαγαζί με κοσμήματα στο κέντρο του Πειραιά.

Η 28χρονη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «Παγιδευμένων» και του ΑΝΤ1, όπου θα υποδυθεί τη δικηγόρο Άννα Ροδίτη στο πλευρό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στο Instagram της Μάρθας Λαμπίρη – Φεντόρουφ:

Related posts

Τραγωδία σε αγώνα μποξ – Νεκρός 27χρονος

Αποσωληνώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας

Όλη του η στενοχώρια για την Αντωνά κράτησε 2-3 ώρες το πολύ: Με νέα σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης, «Είναι μήνες μαζί, όχι μέρες!»