Μεγαλείο ψυχής: 73χρονος άνδρας πλήρωσε κρυφά λογαριασμούς 36 οικογενειών, για να μη μείνουν χωρίς ρεύμα στις γιορτές

Κίνηση ανθρωπιάς: 36 οικογένειες χαμογέλασαν χάρη στον 73χρονο

Ένας άνδρας 73 ετών από τη Φλόριντα, προσώρησε σε μία αληθινή κίνηση ανθρωπιάς, όταν έκανε ένα μοναδικό δώρο Χριστουγέννων σε συνολικά 36 οικογένειες, πληρώνοντάς τους, τους λογαριασμούς ρεύματος.

Όταν έλαβε τον δικό του λογαριασμό, ο Μάικλ Έσμοντ, ιδιοκτήτης μιας εταιρίας εγκατάστασης πισινών, σκέφτηκε πως θα ήταν ωραίο να «απαλλάξει από το άγχος» μερικούς γείτονές του ενόψει των γιορτών οπότε επικοινώνησε με το Gulf Breeze, όπου διαμένει, ζητώντας να βοηθήσει όσους είχαν απλήρωτους λογαριασμούς.

Όπως εξήγησε, την ιδέα είχε επειδή πριν από χρόνια και ο ίδιος πέρασε γιορτές χωρίς θέρμανση.

Ενώ πλήρωσε τον λογαριασμό αερίου και νερού νωρίτερα μες στο μήνα, ο 73χρονος άντρας είπε πως παρατήρησε μια ανακοίνωση που έγραφε ότι η ημερομηνία εξόφλησης ήταν 26 Δεκεμβρίου και πως αν δεν πληρωνόταν τότε μπορεί να κοβόταν.

Αληθινή ανθρωπιά: Ξόδεψε 4.600 δολάρια προκειμένου να πληρώσει τους λογαριασμούς των οικογενειών

Συνολικά ο Μάικλ Έσμοντ πλήρωσε 4.600 δολάρια προκειμένου να βοηθήσει 36 οικογένειες στην κοινότητά του, που μετρά περίπου 6.000 κατοίκους.

Ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζε ήταν πως η πόλη του έστειλε ευχετήριες κάρτες στις οικογένειες, αποκαλύπτοντας την γενναιοδωρία του.

«Το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπά με μηνύματα και email εδώ και μέρες», ανέφερε ο 73χρονος, που ήδη σχεδιάζει την επόμενη φιλανθρωπική του κίνηση για τα ερχόμενα Χριστούγεννα.

Το γράμμα που έλαβαν οι οικογένειες

«Με ρωτάνε αν θα το ξανακάνω του χρόνου και η απάντησή μου είναι πως αν ο κόσμος ήξερε σίγουρα πως θα το κάνω, δεν θα πλήρωνε τους λογαριασμούς του. Θα περίμεναν εμένα να τους πληρώσω. Οπότε πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο», εξήγησε.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη