Μεγαλείο ψυχής από τη Κέιτ Γουίνσλετ: Δώρισε 17.000 σε μητέρα η οποία πασχίζει να κρατήσει την κόρη της σε μηχανική υποστήριξη

Κέιτ Γουίνσλετ: Η δωρεά σε μητέρα που πασχίζει να κρατήσει την κόρη της εν ζωή

Η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ προέβη σε μια δωρεά 17.000 λιρών σε μητέρα η οποία παλεύει να κρατήσει τη κόρη της σε μηχανική υποστήριξη. Η γυναίκα δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος.

Η Κάρολαϊν Χάντερ έλαβε μία πρώτη προειδοποίηση από την εταιρεία ηλεκτρισμού πως ο λογαριασμός της μπορεί να φτάσει στο όριό του την επόμενη χρονιά. Η 12χρονη κόρη της, Φρέγια, πάσχει από σοβαρή εγκεφαλική παράλυση και λαμβάνει οξυγόνο, λόγω χρόνιων αναπνευστικών προβλημάτων.

Όταν έμαθε πως η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε το σημαντικό ποσό για να ενισχύσει την προσπάθειά της, συγκινήθηκε βαθύτατα. Η Γουίνσλετ επικοινώνησε και προσωπικά με την οικογένεια για να εκφράσει τις ευχές της.

Η αντίδραση της μητέρας στη δωρεά της Κέιτ Γουίνσλετ

«Το ταξίδι μας σαν οικογένεια ήταν πολύ τραυματικό και νιώθω τελειωμένη σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Όταν άκουσα για τα χρήματα, ξέσπασα σε κλάματα. Σκέφτηκα πως δεν ήταν αλήθεια. Ακόμα αναρωτιέμαι αν είναι αλήθεια» είπε η Χάντερ.

Το σπίτι στο οποίο διαμένει η οικογένεια δεν διαθέτει την κατάλληλη ενεργειακή απόδοση για να στηρίξει τις ανάγκες των μηχανημάτων, που κρατούν το παιδί στη ζωή.

Η λειτουργία των μηχανημάτων και ο κλιματισμός στοιχίζουν σήμερα περί τις 6.500 λίρες το χρόνο και η μητέρα ενημέρωσε πως αναγκάζεται να κλείνει τη θέρμανση στα άλλα δωμάτια για να εξοικονομήσει χρήματα.

Η Χάντερ ανησυχεί ιδιαιτέρως, καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες για μπλακάουτ ή ελλείψεις αερίου, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της. «Ξεπαγιάζουμε και η θερμοκρασία δεν έχει πέσει κάτω από το μηδέν ακόμα» είπε.

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της