“Μην ακούτε τοξικούς ανθρώπους”: Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα και οι φωτογραφίες της με μαγιό

by Τόνια Τζαφέρη

Δανάη Μπάρκα: “Μην ακούτε τοξικούς ανθρώπους”

Δανάη Μπάρκα: Η νεαρή παρουσιάστρια έχει έρθει να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν επιτέλους η στιγμή να αφήσουμε στο παρελθόν στερεότυπα και ‘’τοξικότητες’’. Και να υποδεχθούμε νέα πρόσωπα στην Ελληνική τηλεόραση. Τα οποία έχουν να προσφέρουν πολλά.

Ο λόγος για την Δανάη Μπάρκα. Η οποία παίρνει θέση για ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα και εμείς είμαστε δίπλα της μέχρι τέλους. Δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό και στέλνει ένα υπέροχο μήνυμα στους ακόλουθούς της που έχουν θέμα με τα παραπανίσια κιλά τους.

Δανάη Μπάρκα: "Μην ακούτε τοξικούς ανθρώπους"

Ειδικότερα, μετά από μήνυμα που έστειλε στη Δανάη Μπάρκα μία διαδικτυακή της φίλη, γράφοντας «Δεν μπορώ άλλο να ακούω τη φράση «είσαι πολύ αδύνατη». Με ρίχνει ψυχολογικά.» , η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega απάντησε με τη δημοσίευση μίας φωτογραφίας της με μαγιό, χωρίς ρετούς και φίλτρα.

 «Το σώμα σου είναι δικό σου. Είσαι η μόνη που οφείλεις να το ελέγχεις, να το τσεκάρεις και να έχεις λόγο. Εσύ και οι γιατροί αν χρειαστείς ποτέ οτιδήποτε. Κανείς άλλος! Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας βάζει σε καλούπια, να σας περιθωριοποιεί, να σας ευνουχίζει ή να σας κρίνει για πράγματα που μόνο εσάς αφορούν.

Δανάη Μπάρκα: "Μην ακούτε τοξικούς ανθρώπους"

Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το καταφέρουμε. Την υγεία μας και τα μάτια μας. Η κατάκριση και τα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον, μόνο τον ίδιο που τα κάνει εκθέτουν. Εκείνος είναι ο κούτος. Την ψυχούλα μας να προστατεύουμε κι όλα τα άλλα όπως πρέπει, όταν μπορούμε κι όταν θέλουμε.

Μου κάνει εντύπωση που παίρνω τόσα μηνύματα για ανασφάλειες σωμάτων και εμφάνισης. Παιδιά, αγαπήστε τον εαυτό σας και μη δίνετε σημασία σε κανέναν. Ό,τι κάνετε, κάντε το για εσάς»!

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα σε follower

Μία άλλη ακόλουθος της έγραψε «Δανάη έχω ανασφάλεια με το σώμα μου. Θέλω τη γνώμη σου. Τι να κάνω». Mε τη Δανάη Μπάρκα ν’ απαντάει στο Instagram:

Δανάη Μπάρκα: "Μην ακούτε τοξικούς ανθρώπους"

 «Να είσαι χαλαρή, γιατί το άγχος μόνο κακό κάνει. Μην ακούς τους τοξικούς ανθρώπους. Θέσε στόχο και χωρίς πανικό, με μικρά βήματα να προσπαθείς να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει. Να περιτριγυρίζεσαι μόνο από ανθρώπους που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Πάντα όμως πάντα να σε αγαπάς. Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από έναν ωραίο άνθρωπο με αξίες, ευαισθησία, χιούμορ και καλοσύνη. Ένα σώμα με ατέλειες φτιάνεται, ένα μυαλό με κακία δεν αλλάζει.»!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα