Νεφέλη Κουρή: Το κορίτσι από το «Ταμάμ», η γέννηση του παιδιού της, ο γάμος, ο εθελοντισμός και η δεύτερη καριέρα

Νεφέλη Κουρή: Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από το Ταμάμ και η ζωή της σήμερα

Η Νεφέλη Κουρή γεννήθηκε το 1989 και ασχολείται επαγγελματικά με τη υποκριτική και το τραγούδι. Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Ταμάμ» και έτσι μπήκε στα σπίτια πολλών Ελλήνων.

Στα τέλη Μαΐου του 2017 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον φωτογράφο Γιώργο Καπλανίδη και έχει ένα παιδάκι. Η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου: «Δεν καίγομαι να παντρευτώ. Θέλω να έχω έναν σύντροφο και κάποια στιγμή να δημιουργήσουμε οικογένεια».

Όταν ήταν έγκυος είχε δηλώσει στο People: « Για μένα το να φέρεις στη ζωή ένα παιδί είναι κάτι πρωτόγνωρο, ήρθε στη ζωή μου ξαφνικά. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για αυτό το παιδί. Συγκλονίζομαι στη σκέψη ότι κάποιες γυναίκες φέρνουν στον κόσμο ένα μωρό χωρίς να έχουν τα απολύτως βασικά.

Είναι η πρώτη φορά που είμαι μέρος μιας τέτοιας κοινωνικής δράσης. Έχω σπουδάσει ψυχολογία και στο παρελθόν, που είχα μεγαλύτερη ενασχόληση με το αντικείμενο, προσπάθησα να βοηθήσω στο ΚΕΘΕΑ κάνοντας μαθήματα σε παιδιά χωρίς να αμείβομαι, πράγμα που θα ήθελα να ξανακάνω. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι στον κόσμο, θα ήθελα να μη γίνεται πουθενά πόλεμος. Δεν μπορώ να αντέξω ούτε τη σκέψη ότι κάποιο παιδί υποφέρει».

Νεφέλη Κουρή: Η ψυχολογία, η μουσική και η υποκριτική

Όπως αναφέρει η wilkipedia ήταν η προτελευταία από τις κόρες μίας μεσοαστικής πολύτεκνης οικογένειας και μεγάλωσε στα βόρεια προάστια της Αθήνας Τελειώνοντας το σχολείο, άρχισε να σπουδάζει Ψυχολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρόλα αυτά, η αγάπη της για τις Τέχνες την ώθησε να δώσει σε πολλές σχολές, καταλήγοντας στο Ωδείο Αθηνών. Ως ηθοποιός, έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο. Ως τραγουδίστρια, ασχολείται με την έντεχνη μουσική, έχοντας συνεργαστεί με τον τραγουδοποιό Λουδοβίκο των Ανωγείων και τον πιανίστα Νίκο Πλάτανο.Νεφέλη Κουρή: Η Όλγα του “Ταμάμ”, το παιδί που ήρθε ξαφνικά, ο γάμος, η δουλειά χωρίς αμοιβή και η 2η καριέρα

Related posts

Πολύ δυσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό.

Έξαλλη η Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη: «Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»!

Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να την αλλάξετε – Το πρóστιμο που θα πλnρώσετε