Νέος έρωτας στην ζωή του: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Χρήστου Μάστορα – Το τρυφερό στιγμιότυπο που έπιασαν οι παπαράτσι

Νέος έρωτας στην ζωή του: Η τρυφερή αγκαλιά και η κούκλα σύντροφος

Η νέα σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, είναι ξανθιά και κούκλα. Μάλιστα, η κάμερα των παπαράτσι τους έπιασε σ’ ένα τρυφερό ραντεβού στο Κουκάκι.

Ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES τα ξημερώματα της Παρασκευής εθεάθη στο Κουκάκι με νεαρή ξανθιά ύπαρξη και μάλιστα ήταν διαχυτικός, με τα φιλιά και τις αγκαλιές να δίνουν και να παίρνουν!

Και μπορεί ο Χρήστος Μάστορας να μην μιλά για την προσωπική του ζωή και να είναι φειδωλός στις φωτογραφίες πάντως, όπως θα δείτε και εσείς, είναι άκρως διαχυτικός με την υπέροχη παρουσία.

Ο τραγουδιστής, ενώ απόλαυσε το ποτό του με παρέα σε γνωστό μπαρ της περιοχής, έφυγε από το μαγαζί περίπου στις δύο τα ξημερώματα Παρασκευής μαζί με τη μικροκαμωμένη συνοδό του. Την ώρα λοιπόν που περπατούσαν αγκαλιά στην οδό Βεΐκου, άρχισαν τα φιλιά στη μέση του δρόμου!

Έχοντας κλείσει έναν χρόνο από τον χωρισμό του με την εξωτική Χριστίνα Παπαδέλη, ο φακός της Espresso τον τσάκωσε σε τρυφερά ενσταντανέ με πανέμορφη κοπέλα…

Ο νέος έρωτας στην ζωή του Χρήστου Μάστορα

Αυτός είναι ο πατέρας του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας ορισμένες φορές μοιράζεται με τους φαν του στιγμές από την καθημερινότητά του, με τον ίδιο να έχει ιδιαίτερη αγάπη στην οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο γνωστός τραγουδιστής και front man του συγκροτήματος «Μέλισσες» επιθυμεί να προβάλει κυρίως τα επαγγελματικά του βήματα και να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Η τρομερή ομοιότητα του τραγουδιστή με τον πατέρα του

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, ο Μάστορας, που είχε μιλήσει και για την καταγωγή του, μας είχε παρουσιάσει και τον πατέρα του. «Πατέρας», είχε γράψει στο σχετικό story και μας είχε καταπλήξει με το πώς έμοιαζαν οι δυο τους.

Ο Άλφρεντ Μάστορας είναι αγαπημένος εδώ και πολλά χρόνια με τη μητέρα του, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Χρήστο και την αδελφή του. Η ομοιότητα με το γιο του, πάντως, είναι συγκλονιστική, με τον Άλφρεντ να είναι εξίσου γοητευτικός με το σπλάχνο του.

Related posts

Τι έφαγαν ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοι στον Μυστικό Δείπνο

Τι τρώμε την Μεγάλη Παρασκευή για πρωινό και μεσημεριανό

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά