Νικηφόρος Βυθούλκας: Οι άγνωστες σπουδές του ηθοποιού, η αγάπη του για την μουσική και το ψευδώνυμο της “προξενήτρας”

Νικηφόρος Βυθούλκας: Όσα δεν γνωρίζαμε για τον γνωστό τραγουδιστή

Στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής, πλήθος κόσμου απολαμβάνει την μουσική του αλλά και τις live εμφανίσεις του. Όσο για τα τραγούδια του, γίνονται επιτυχίες η μια μετά την άλλη. Πόσα όμως είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για τον νεαρό Νικηφόρο; Είναι γεννημένος στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 24 Μαΐου 1988 (33 ετών). Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στην Πρέβεζα και στην Ρόδο, από όπου κατάγονταν οι γονείς του.

Από μικρός ήταν ιδιαίτερα γοητευμένος από την μουσική και έτσι αποφάσισε να κάνει μαθήματα κλασικής κιθάρας και αρμονίας. Στα 15 του χρόνια δημιούργησε το συγκρότημα “Dreamers”, με τους οποίους κέρδισε το 2ο βραβείο στο ατομικό τραγούδι σε μουσικό διαγωνισμό.

Η καριέρα του Νικηφόρου Βυθούλκα στην μουσική

Ύστερα ξεκίνησε τις σπουδές του στη Πάτρα, στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά την μουσική δεν την άφησε ποτέ… έκανε παράλληλα τις εμφανίσεις του στα μουσικά δρώμενα της πόλης.Το 2009 έλαβε μέρος στο X-Factor και τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Υποσχέσου» ήταν το πρώτο τραγούδι που ακούσαμε από το Νικηφόρο μέσα στο καλοκαίρι του 2010.

«Υποσχέσου» είναι και ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου προσωπικού του άλμπουμ που κυκλοφόρησε από τη Heaven Music με 10 νέα τραγούδια τον Οκτώβριο του 2010. Ακολούθησαν διάφορες συνεργασίες με γνωστούς αλλά και νέους καλλιτέχνες ενώ παράλληλα συνεχίζεται η δισκογραφική του πορεία. Πιο γνωστά του τραγούδια είναι τα: Υποσχέσου, Φτάνω στο Θεό, Μην λες πως μ΄αγαπάς, Σαν τα μάτια σου κ.α Απο τοτε η λιστα με τις μουσικες του επιτυχιες εχει μεγαλωσει πολύ.

Γιατί χαρακτηρίζεται και ως προξενήτρα ο Νικηφόρος Βυθούλκας;

Πέρα από την μουσική,ειχε συμμετάσχει και σε μουσικά τηλεοπτικά προγράμματα όπως το J2US και ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μιας σχέσης που απασχόλησε ιδιαίτερα και φαίνεται επιτυχημένη. Αλλά σαν να μην έφτανε αυτό το ζευγάρι, ήταν εκείνος ο οποίος επίσης γνώρισε την Λάουρα Ναργες με τον φίλο του Χρήστο Σαντικάι.

Related posts

Σούσουρο σήμερα με τη φωτογραφία της Eλένης Μεναγάκη με φούξıα μαγıό και κορμί «λαμπάδα»

Φέρνει την πρωτιά, κεpδίζει την Eurovision: Αuτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι, τρέμουν οι αντίπαλοί της

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες