Νίκος Ευαγγελάτος: Η θερμή υπόκλιση του τζέντλεμαν δημοσιογράφου στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου που τον βράβευσε για το δημοσιογραφικό του έργο

Νίκος Ευαγγελάτος: Σημαντική βράβευση από την πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον δημοσιογράφο

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να ξεχωρίσει και να πρωταγωνιστεί στην ειδησεογραφία της χώρας… ώσπου ήρθε η στιγμή να τιμηθεί με βραβεία για την προσφορά του αυτή.

Πολύ σημαντικη διακδριση για τον Νικο Ευαγγελάτο που τιμήθηκε με το Βραβείο Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας, Γιώργος Καραγιάννης. O θεσμός δημιουργήθηκε προς τιμήν του εκλιπόντος καθηγητή του ΕΜΠ, πρωτοπόρου των Γλωσσικών Τεχνολογιών και ιδρυτικού μέλους της διοικούσας του ECI, αείμνηστου Γιώργου Καραγιάννη.

Εικόνες από τον απονομή βραβείου στον Νίκο Ευαγγελάτο

Μαλιστα η φετινή 37η Τελετή Βραβείων Α.Β. Μπότση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, που παρέδωσε η ίδια το βραβείο στον Νικο Ευαγγελάτο που διαπρέπει καθημερινά μεσα απο τις τηλεοπτικές του εκπομπές που εχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική τηλεοραση με τα γραφικά που χρησιμοποιουν. Να θυμησουμε πως τον Οκτώβρη του 2021 ο Νίκος Ευαγγελατος είχε διαγραφει προσωρινά για 4 μήνες απο την ΕΣΗΕΑ και παρόλα αυτά κατάφερε να επανελεθει δυναμικά, τιμώντας τον η ίδια η Πρόεδρος της Δημοκρατιας.

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 11.500 εupώ πоζάρει έξω από το στούντιο

Έριξε αυλαία η Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε με 3 λέξεις τους τηλεθεατές του Mega

Να λέτε τα τούτα δυο τροπάρια της Παναγίας μας όταν μελαγχολείτε