«Ο Χρήστος μου δεν με “γέννησε” αλλά…»: Τα συγκινητικά λόγια της Δανάης Μπάρκα για τον 2ο “μπαμπά” της Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Δανάη Μπάρκα: Όσα δήλωσε για τον “δεύτερο μπαμπά της”

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και κυρίως έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή για την προσωπικότητα της, η οποία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δοτική και να αγαπά βαθιά.

Σε μία τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα σχετικά με τα γενέθλια του «δεύτερου μπαμπά της» Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Τα 64α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και κανείς δεν θα μπορούσε να του ευχηθεί καλύτερα από την αγαπημένη του «κόρη», Δανάη Μπάρκα. Οι δυο τους έχουν περάσει πολλά χρόνια στο ίδιο σπίτι, γεγονός που τους έδεσε και έκανε την παρουσιάστρια βλέπει στο πρόσωπό της, την πατρική φιγούρα που τους έλειπε.

Οι ευχές της Δανάη Μπάρκα στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και κόρη της αγαπημένης του φίλης, Βίκυς Σταυροπούλου έκανε ένα post στο Instagram με φωτογραφίες τους κι ένα κείμενο που συγκινεί.

«Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια. Μαζί του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή, γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη. 

Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός, που δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του εύκολα, που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί, που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά, που είναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη, που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου.

Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει, και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα.

Περισσότερες δηλώσεις από την Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Ο Χρήστος μου που όταν παίζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ’ το άγχος. 

Ο Χρήστος που δεν με “γέννησε” αλλά με “αναγέννησε” με την παιδεία του, με την αγάπη του & με την φροντίδα του.

Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε “μπαμπάς” αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβείο του καλύτερου “δεύτερου μπαμπά” του κόσμου.

Ο Χρήστος μου, ο ινφλουένσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος σε όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω! Να σε χαίρομαι φάδερ. Σε αγαπώ ! Πάντα, για πάντα, από πάντα».

Related posts

Έκτακτο πέθανε η Συγγελάκη

Πέθανε αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής

Χώρισε ο πιο περιζήτητος Έλληνας άντρας της χώρας