Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για κούρεμα και ξύρισμα μετά τη νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο

by Paraskevi Nakou
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για κούρεμα και ξύρισμα μετά τη νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο

Λίγα 24ωρα μετά το οριστικό εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο, ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε σε κουρείο στα νότια προάστια.
Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από το Instagram, επισκέφθηκε μπαρμπέρικο στη Γλυφάδα προκειμένου να περιποιηθεί τα γένια του, αλλά και το κούρεμά του.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης, απεικονίζεται στην καρέκλα του κουρείου, έχοντας αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπό του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει επιστρέψει στο σπίτι του και πλέον ετοιμάζει τις επόμενες νομικές κινήσεις εναντίον των συγγενικών του προσώπων που τον έβαλαν σε αυτή την περιπέτεια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εκείνη που ζήτησε τη νοσηλεία του Γιώργου Μαζωνάκη στην ψυχιατρική κλινική είναι η μητέρα του, Κλειώ.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για κούρεμα και ξύρισμα μετά τη νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο

Ξεσπά ο σύντροφος Σεμερτζίδου: «Η Φεράρι και η Πόρσε δεν είναι από χρήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ»

ΣΟΚ για πασίγνωστο επιχειρηματία της χώρας – Βρήκε νεκρό το γιο του μέσα στο σπίτι

Σχετικά με νυχτερινές συζητήσεις και φημολογούμενα ειδύλλια!» Εδώ είναι όλη η αλήθεια για τη σχέση του Μάικλ Τζάκσον και της πριγκίπισσας Κοιν

Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης αλυσίδας φούρνων που συνελήφθη – Έτρεχε με 216 χλμ/ώρα με την Lamborghini του

Πώς ο Σαμαράς «ρίχνει» τον Μητσοτάκη – Συμφωνία με Τσίπρα για επόμενο Πρωθυπουργό

Προτεινόμενα