Ο γιος του «Τρελαντώνη» από το Καφέ της Χαράς, Τίτος Γρηγορόπουλος, είναι πλέον 22 ετών και άκρως γοητευτικός

Τίτος Γρηγορόπουλος: Η όμορφη φωτογραφία με τους γονείς του

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη είναι δύο ηθοποιοί που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το «Καφέ της Χαράς» . Οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν με τον όμορφο γιό τους, Τίτο Γρηγορόπουλο, σε μια σπάνια βραδινή έξοδο.

Ο γνωστός ηθοποιός, επέστρεψε φέτος στο «Καφέ της Χαράς» της τηλεόρασης του «ANT1». Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να ερμηνεύσει για ακόμη μία φορά και επιτυχημένα, το ρόλο του «Τρελαντώνη». Ο Έλληνας ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Ντεμίρη.

Η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος

Οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει σημαντική πορεία στο ελληνικό θέατρο. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για την πορεία τους στην ελληνική τηλεόραση. ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη είναι παντρεμένοι, τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Μάλιστα, το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο παιδιά.

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Έντα Γκάμπλερ». Πρόκειται για μία παράσταση, η οποία ανεβαίνει στο θέατρο «‘Αλμα». Μαζί τους στην προαναφερθείσα παράσταση ήταν και ο γιος τους, Τίτος, ο οποίος είναι είκοσι δύο ετών.

Μάλιστα, οι τρεις τους πόζαραν στην φωτογραφικό φακό. Έτσι, όπως μπορείτε να διακρίνετε παρακάτω και εσείς, ο μικρός μοιάζει στο μπαμπά του.

Related posts

Τι έφαγαν ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοι στον Μυστικό Δείπνο

Τι τρώμε την Μεγάλη Παρασκευή για πρωινό και μεσημεριανό

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά