Ο Λάκης Λαζόπουλος για τις τελευταίες στιγμές της γυναίκας του: «Σταμάτα να τρέχεις σαν ηλίθιoς μπροστά στον θάνατο»

Λάκης Λαζόπουλος: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη γυναίκα της ζωής του, την Τασούλα

Μέσα από μια εκ βαθέων εξομολόγηση ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για την Τασούλα. Αποκάλυψε άγνωστες και συγκινητικές στιγμές που έζησε μαζί της ενώ αναφέρθηκε και στις τελευταίες στιγμές της.

«Με την Τασούλα δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια ούτε μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον, αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Κατά περιόδους απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε ποτέ. Περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι αλλά με την κατανόηση ότι δε μπορώ να βρω έναν άλλο άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα.

Νομίζω ότι αυτά που είχα που είχα και μπορούσα να δώσω, και παραπάνω από αυτά που μπορούσα της τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως αυτό τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από εμένα. Το όνειρό της, όπως το είχε φανταστεί, σίγουρα δεν της το έδωσα εγώ» εξομολογήθηκε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στα γράμματα που του έγραφε όλα αυτά τα χρόνια η σύζυγός του Τασούλα τα οποία διάβασε μετά τον θάνατό της: «Κάποια στιγμή, παίρνει η γραμματέας μου και μου λέει “βρήκα κάτι γράμματα που σου έχει γράψει”. Κούτες ολόκληρες. Έγραφε τα γράμματα αυτά ξέροντας ότι θα φύγει πριν από εμένα από το 1978-79. Είναι γράμματα που τα γράφει από την ώρα που με γνωρίζει.. Μέσα από αυτά βλέπω όλον τον χαρακτήρα που πιέζεται όλα αυτά τα χρόνια για να μη με εμποδίσει εμένα να κάνω αυτό που είναι να κάνω αλλά παράλληλα να μου πει όλα αυτά που αισθανόταν».

Ο Λάκης Λαζόπουλος για την απώλεια της Τασούλας

Οι τελευταίες στιγμές με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο: «Τον Αύγουστο είναι δύο χρόνια από τότε που έφυγε. Δεν έχω ποτέ την αίσθηση του χρόνου σε μέρες. Πως είσαι σε μια χαρούμενη στιγμή και δεν έχεις καταλάβει πως έχει περάσει η ώρα και πως είσαι έξω από ένα νοσοκομείο και περιμένεις και δεν περνά η ώρα. Τις έζησα αυτές τις στιγμές στο νοσοκομείο.

Η Τασούλα είχε δύναμη για να μου δίνει εμένα. Ήταν ήρεμη και βεβαίως γνώριζε. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να μας κάνει εμάς να συνηθίσουμε. Δύο ημέρες πριν φύγει, ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι και δεν μπορούσε. Εγώ ήμουν με το βήμα να πάω αλλά να μη δείξω… Αυτή μου έκανε όχι και με πολύ μεγάλη δύναμη έπιασε το κρεβάτι, σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα. Την παρακολουθούσα ήρεμος. Μετά άρχισε να με μιμείται κι έλεγε τι σε έπιασε τώρα και σταμάτα. Μου άρεσε που με κορόιδεψε έτσι και παράλληλα έδειχνε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, έρχεται το βλέπεις και σταμάτα να τρέχεις σαν ηλίθιος μπροστά στον θάνατο. Χαλάρωσε λίγο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα