Ο Παύλος Χαϊκάλης «ξαναχτυπάει»: Αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή και προβλέπει «πολλά βάσανα και δυσκολίες»

Παύλος Χαϊκάλης: Μετά τον Μίχο ανέλυσε και τον αστρολογικό χάρτης της Εύας Καϊλή

Μπορεί να δημιουργήθηκε σάλος με την ανάλυση του για τον Ηλία Μίχο, ωστόσο ο Παύλος Χαϊκάλης δεν πτοείται και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει.

Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν επηρεάστηκε από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και επέστρεψε για να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε ξεκάθαρο πως ασχολείται με τον χάρτη της Εύας Καϊλή, χωρίς να τοποθετείται με κανένα προσωπικό σχόλιο, γύρω από την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς, όπου εμπλέκεται το όνομα της πολιτικού.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube, ο ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την Έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού.

Παύλος Χαϊκάλης: Η ανάλυση του για την Εύα Καϊλή

Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Σε άλλο σημείο, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε, μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια».

Δείτε το βίντεο

Related posts

«Δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα»: Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή για το μέλλον της μετά τις Βρυξέλλες

«Κολλημένο το κοριτσάκι στην αγκαλιά της»: Οι πρώτες στιγμές της Εύας Καϊλή με την 2χρονη κόρη της

Δεν θέλει ούτε να το βλέπει: Η Εύα Καϊλή ζητάει να αφαιρεθεί το βραχιολάκι και να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην πολιτική

«Καρέ καρέ» η στιγμή που αποφυλακίστηκε: Η Εύα Καϊλή επέστρεψε στο σπίτι της μετά από 4 μήνες στη φυλακή

Αυτή είναι η πρώτη δήλωση της: Η αντίδραση της Εύας Καϊλή μετά την απόφαση αποφυλάκισης της

«Μου λες αλήθεια, θα δω το παιδί μου;»: Σε πελάγη ευτυχίας η Εύα Καϊλή με την αποφυλάκισή της

Χαμογελάει ξανά η Εύα Καϊλή: Έμαθε σήμερα τα ευχάριστα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Κρίσιμες ώρες για την Εύα Καϊλή: Η νέα απόφαση την «έριξε στα πατώματα»

Η αντίδραση της Εύας Καϊλή στην αποφυλάκιση Τζόρτζι: «Μου λείπει η κόρη μου αλλά δεν πρόκειται να κάνω πίσω κι ας παραμείνω στη φυλακή»