Οι χρήστες το βρήκαν και έχει γίνει viral: Η εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη που δεν θα αρέσει στη Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης: Η συνέντευξη πριν από 12 χρόνια

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει σούσουρο με την τελευταία εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στο μαγαζί που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός έδωσε ρεσιτάλ με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε και με τα φιλιά στη Δέσποινα Βανδή, πάνω στη πίστα.

Εκτός από την τηλεόραση, τα φιλιά του ζεύγους έγιναν trends και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και όταν κάποιος μπει στη «λίστα», οι χρήστες των social media «ξεθάβουν» πολλά από το παρελθόν.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του ηθοποιού με μία συνέντευξη προ 12ετίας, που είχε παραχωρήσει στο «Πρωινό Αντ1» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε αυτήν τη συνέντευξη, ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί για 16 χρόνια.

Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλαγε για τον έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Με ιδιαίτερο στόμφο, ο ηθοποιός περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα που έχει στη γυναίκα του, που μάλιστα τον έφτασε στα όρια της τρέλας.

@xristinaalexatou #bisbikis #foryoupage❤️❤️ #foryoupage❤️❤️❤️foryou??? #feredinos #fallinlove #erotas #passion #interview #vasilisbisbikis ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Alexatou

Χαμός στα social με το βίντεο του Βασίλη Μπισμπίκη

«Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δεν μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος» έλεγε χρόνια πριν ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Φυλάξου, Δέσποινα, κεραυνοβολιέται συχνά» είναι μόνο ένα από τα σχόλια στα social media.

Όπως φαίνεται, μάλλον ούτε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη εγκρίνει τη συμπεριφορά του ζευγαριού και η νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μαρτυρά.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με μία σκιά και στη λεζάντα έγραψε: «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο δημοφιλές ζευγάρι.

Ωστόσο, μάλλον θέλει να τους δώσει να καταλάβουν πως οι πράξεις τους έχουν συνέπειες και στα παιδιά τους. Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Μιχάλη.

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 11.500 εupώ πоζάρει έξω από το στούντιο

Έριξε αυλαία η Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε με 3 λέξεις τους τηλεθεατές του Mega

Να λέτε τα τούτα δυο τροπάρια της Παναγίας μας όταν μελαγχολείτε