Όλα τα μάτια έπεσαν σε αυτό που έκανε ο Φοίβος Βουτσάς για τη νονά του: Η πιο συγκινητική στιγμή στην κηδεία της Μάρθας

Μάρθα Καραγιάννη: Η συγκινητική στιγμή που λύγισε τους πάντες

Το τελευταίο αντίο στην αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη είπε σήμερα ο ελληνικός καλλιτεχνικός κόσμος και όλοι εκείνοι που βρέθηκαν στην κηδεία της ηθοποιού για να την τιμήσουν.

Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη, νωρίτερα στο Α’ Νεκροταφείο.

Αυτός που ξεχώρισε μέσα στο πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί, ήταν ο μικρός Φοίβος Βουτσάς, ο οποίος έφτασε μαζί με την μητέρα του, Αλίκη Κατσαβού. Συγκεκριμένα, ο μικρός Φοίβος ντυμένος με κοστούμι και κρατώντας λουλούδια στο χέρι του θέλησε να αποχαιρετήσει τη νονά του, Μάρθα Καραγιάννη. O Κώστας Βουτσάς υπήρξε πολύ καλός φίλος της Καραγιάννη και για αυτό το λόγο ήταν μία από τις νονές του παιδιού του.

Η πιο συγκινητική στιγμή στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Την επιθυμία του μικρού Φοίβου να αποχαιρετήσει τη νονά του, Μάρθα Καραγιάννη, είχε αναφέρει η Αλίκη Κατσαβού σε μία συγκινητική ανάρτηση, μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός.

«Καλο ταξιδι Μαρθα Καραγιάννη! Ήσουν για μένα πρότυπο γυναίκας! Όταν με έφερε ο Κώστας στην παρέα εκπλήρωσα ενα παιδικό μου όνειρο, δεν ήξερα ομως οτι εκτός απο λαμπρό αστέρι ήσουν τέτοιας ποιότητας άνθρωπος. Το χιούμορ σου, ο δυναμισμός σου, η θηλυκότητά κι η γενναιοδωρία σου αποκαλύφθηκαν πια μπροστά μου. Είμαι τυχερή που μπορούσα να σε λέω αρχικά φίλη, μαζι με την Ντόρα (Δούμα) και κατόπιν κουμπάρες μας με τον Κώστα κι έπειτα νονές του Φοίβου. Νομίζω εκείνη η βραδιά στο Agora που σου έφαγε τις τηγανιτές πατάτες σου, σου έκλεψε και την καρδιά ο μικρός!

Θέλει να έρθει και να σου φέρει λουλούδια το δυνατό μου αγόρι και να σε χαιρετήσει! Αντίο Μάρθα μου! Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Ντόρα μου να χεις δύναμη και υγεία γιατί στο πρόσωπό σου θα βλέπουμε πια και εκείνη! Σε αγαπάμε!», γράφει στην ανάρτηση της η Αλίκη Κατσαβού.

Related posts

Λύγισε η Μαρία Κορινθίου για την Μάρθα Καραγιάννη: Η συγκινητική εξομολόγησή της ηθοποιού

Αποτέφρωση Μάρθας Καραγιάννη: Η τέφρα της σκορπίστηκε στο Κερατσίνι – Ποιο τραγούδι είχε ζητήσει να ακούγεται

Πραγματοποιήθηκε η η τελευταία της επιθυμία: Η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη σκορπίστηκε στη θάλασσα

Φοίβος Βουτσάς: Ο γιος του Κώστα Βουτσά έχει μεγαλώσει και είναι ίδιος με την Αλίκη Κατσαβού

Η σπαρακτική στιγμή που ο Δημήτρης Σούρας παραλαμβάνει τις στάχτες της Μάρθας Καραγιάννη: «Είναι ζεστή ακόμα»

Μάρθα Καραγιάννη: Θα σκορπιστούν στην θάλασσα οι στάχτες της σπουδαίας ηθοποιού

«Την αγαπώ, να με περιμένει!»: Συγκίνησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο τελευταίο αντίο για την Μάρθα Καραγιάννη

Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα: Η στιγμή που η Ζωζώ Σαπουντζάκη φιλάει το φέρετρο της Μάρθας Καραγιάννη και ξεσπάει σε λυγμούς

Μάρθα Καραγιάννη: Η αποκάλυψη του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη για το μεγάλο της παράπονο