Όλα τα μάτια έπεσαν σε αυτό που έκανε ο Φοίβος Βουτσάς για τη νονά του: Η πιο συγκινητική στιγμή στην κηδεία της Μάρθας

Μάρθα Καραγιάννη: Η συγκινητική στιγμή που λύγισε τους πάντες

Το τελευταίο αντίο στην αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη είπε σήμερα ο ελληνικός καλλιτεχνικός κόσμος και όλοι εκείνοι που βρέθηκαν στην κηδεία της ηθοποιού για να την τιμήσουν.

Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη, νωρίτερα στο Α’ Νεκροταφείο.

Αυτός που ξεχώρισε μέσα στο πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί, ήταν ο μικρός Φοίβος Βουτσάς, ο οποίος έφτασε μαζί με την μητέρα του, Αλίκη Κατσαβού. Συγκεκριμένα, ο μικρός Φοίβος ντυμένος με κοστούμι και κρατώντας λουλούδια στο χέρι του θέλησε να αποχαιρετήσει τη νονά του, Μάρθα Καραγιάννη. O Κώστας Βουτσάς υπήρξε πολύ καλός φίλος της Καραγιάννη και για αυτό το λόγο ήταν μία από τις νονές του παιδιού του.

Η πιο συγκινητική στιγμή στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Την επιθυμία του μικρού Φοίβου να αποχαιρετήσει τη νονά του, Μάρθα Καραγιάννη, είχε αναφέρει η Αλίκη Κατσαβού σε μία συγκινητική ανάρτηση, μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός.

«Καλο ταξιδι Μαρθα Καραγιάννη! Ήσουν για μένα πρότυπο γυναίκας! Όταν με έφερε ο Κώστας στην παρέα εκπλήρωσα ενα παιδικό μου όνειρο, δεν ήξερα ομως οτι εκτός απο λαμπρό αστέρι ήσουν τέτοιας ποιότητας άνθρωπος. Το χιούμορ σου, ο δυναμισμός σου, η θηλυκότητά κι η γενναιοδωρία σου αποκαλύφθηκαν πια μπροστά μου. Είμαι τυχερή που μπορούσα να σε λέω αρχικά φίλη, μαζι με την Ντόρα (Δούμα) και κατόπιν κουμπάρες μας με τον Κώστα κι έπειτα νονές του Φοίβου. Νομίζω εκείνη η βραδιά στο Agora που σου έφαγε τις τηγανιτές πατάτες σου, σου έκλεψε και την καρδιά ο μικρός!

Θέλει να έρθει και να σου φέρει λουλούδια το δυνατό μου αγόρι και να σε χαιρετήσει! Αντίο Μάρθα μου! Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Ντόρα μου να χεις δύναμη και υγεία γιατί στο πρόσωπό σου θα βλέπουμε πια και εκείνη! Σε αγαπάμε!», γράφει στην ανάρτηση της η Αλίκη Κατσαβού.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη