Όλο το Ίντερνετ αποθέωσε τη Σμαράγδα Καρύδη: Με λίγα λόγια είπε για την 12χρονη στον Κολωνό όσα άλλοι δεν τολμούν

Σμαράγδα Καρύδη: Πήρε θέση για την υπόθεση στον Κολωνό και τα είπε όλα

Η Σμαράγδα Καρύδη μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση τοποθετήθηκε για τις τραγικές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση στον Κολωνό. Η ηθοποιός με λίγα λόγια, τόλμησε να πει αυτό που άλλοι δεν μπορούν.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εστίασε στα νέα στοιχεία που βλέπουν συνεχώς το «φως» της δημοσιότητας στα μέσα ενημέρωσης.

Σμαράγδα Καρύδη: Η δήλωση της ηθοποιού για την 12χρονη

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε σε ανάρτησή της: «Τι θα γίνει τώρα; Θα ακούσουμε κι άλλους διαλόγους, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, φωτογραφίες και μηνύματα; Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ο διασυρμός ενός κακοποιημένου παιδιού με το πρόσχημα του ρεπορτάζ; Δημοσιογράφοι, καναλάρχες, site, ανακριτές, αστυνομία, ΕΣΡ, υπουργοί, πρωθυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι και παντός τύπου ανεύθυνοι-υπεύθυνοι θα το συνεχίσετε για πολύ αυτό;

Θα πάρει κάποιος την ευθύνη να το σταματήσει; Κι αν δεν γίνει μήπως η ευθύνη πια είναι και σε μας; Εμείς που παρακολουθούμε όλο αυτό, κουνάμε αγανακτισμένοι τα κεφάλια και σεις από την οθόνη και μεις από το σπίτι και μετά πάμε ανακουφισμένοι για ύπνο στα κρεβατάκια μας».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη