Όλοι κοιτούσαν τα μπράτσα τους: Ο Γιάννης Πλούταρχος φόρεσε κολάν και κάνει γυμναστική μαζί με τον γιο του Γιώργο

Γιάννης Πλούταρχος: Μαζί με τον γιο του σε πρόπονηση γυμναστικής

Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν είναι μόνο επιτυχημένος καλλιτέχνης αλλά και ένας καλός οικογενειάρχης. Μαζί με τη σύζυγο του Μαρία, την κόρη και τον γιο τους, κοιτάζουν να περνάνε χρόνο μαζί.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, είναι από τους ανθρώπους που του αρέσει πάντα να φροντίζει την υγεία του γι’ αυτό και η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του, όπως άλλωστε και όλης του της οικογένειας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, στις προπονήσεις του δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρέα από εκείνη του γιου του Γιώργου Κακοσαίου.

Μπαμπάς και γιος διατηρούν μια άψογη σχέση και πέρα από τις συμβουλές που δίνει ο ένας στον άλλον στο καλλιτεχνικό κομμάτι, μιας και ο Γιώργος Κακοσαίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο τραγούδι, περνούν αρκετό χρόνο μαζί κάνοντας γυμναστική.

Οι δυο τους επισκέφτηκαν μαζί το γυμναστήριο για το καθιερωμένο τους πρόγραμμα ενώ ο γυμναστής τους φωτογράφισε δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στα stories του instagram και γράφοντας «Like father like son».

Το βράδυ της Πέμπτης μάλιστα, ο Γιώργος Κακοσαίος αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram τη φωτογραφία που τους τράβηξε ο προπονητής τους την ώρα της προπόνησης, εντυπωσιάζοντας τους followers του με τα καλογυμνασμένα μπράτσα τους.

Το story από τη προπόνηση του Γιάννη Πλούταρχου με τον γιο του

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή