Παντρεύεται ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»: Η αναγγελία του γάμου του Άρη Τσάπη

Άρης Τσάπης: Δείτε τη φωτογραφία με την αναγγελία του γάμου

Ο Άρης Τσάπης και η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού τους, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το espressonews.gr.

«Τελείωσα το σχολείο το 2012. Τότε γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα. Με την κοπέλα αυτή είμαστε και τώρα μαζί. Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία.

Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαίρια στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη.

Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017.

Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια. Τώρα συγκατοικούμε. Είναι ο πρώτος μου έρωτας και έχω πάνω μου τατουάζ για την Ειρήνη», είχε πει σε συνέντευξή του.

Άρης Τσάπης: Η βάφτιση του γιου του και η αναγγελία του γάμου

Related posts

Μαθεύτηκε ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη – Ενθουσιασμένος ο Τάιλερ

Όλοι μιλάνε για την Ράνια Τζίμα – Πήγε νονά σε βάφτιση και… Όλοι μιλάνε για την Ράνια Τζίμα – Πήγε νονά σε βάφτιση και έμοιαζε σαν Αρχαία Θεά

Μαθεύτηκε σήμερα ποιος αγόρασε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα – Πόσα χρήματα έδωσε