«Τσακίζει κόκαλα» η Ξένια Πρεζεράκου: Η συγκλονιστική ανάρτηση της μαμάς της 7χρονης Αναστασίας που έφυγε από τη ζωή

Ξένια Πρεζεράκου: Η συγκλονιστική ανάρτηση της μαμάς της 7χρονης Αναστασίας

Τσακίζει κόκκαλα η Ξένια Πρεζεράκου, μητέρα της μικρής Αναστασίας, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο, χάνοντας τη μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, στον εγκέφαλο. Η περιπέτεια της 7χρονης είχε συγκινήσει ολόκληρη τη χώρα, ο κόσμος είχε βοηθήσει να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάστηκε, για να ταξίδι΄πει στην Αμερική, ωστόσο το παιδί, παρότι πάλεψε γενναία, υπέκυψε.

Σε σημερινή της ανάρτηση στο προφίλ “Για την Αναστασία – Καλαμάτα” που δημιουργήθηκε για την μικρή Αναστασία η μαμά της δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο που εκφράζει όλα όσα νιώθει για την απώλεια του παιδιού της.

“Αν γνωρίζετε κάποιον που έχει χασει έναν πολυ σημαντικό του άνθρωπο από την ζωή,και φοβάστε να τον αναφέρετε γιατί πιστεύετε ότι θα τον στεναχωρήσετε που θα του θυμησετε αυτόν που πέθανε,δεν θα τον θυμησετε γιατί δεν τον ξέχασε ποτέ.
Αυτό που θα του θυμησετε είναι πως και εσείς θυμάστε τον άνθρωπο του,που έζησε.
Και αυτό είναι ένα καταπληκτικό δώρο” γράφει η Ξένια Πρεζεράκου και συγκινεί.

Η ανάρτηση της Ξένιας Πρεζεράκου

Ο θάνατος της Αναστασίας, της ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου

Η επτάχρονη Αναστασία ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, έχασε την μάχη με τον καρκίνο πέρυσι τον Ιούλιο.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Αναστασία είχε διαγνωστεί με μία πολύ επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου.

Καθώς οι γιατροί στην Ελλάδα δεν της έδιναν πολλές ελπίδες, οι γονείς της, Ξένια Πρεζεράκου και Ηλίας Τριανταφυλλάκης, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Χιούστον του Τέξας όπου υπήρχε μία κλινική με εξειδίκευση στην συγκεκριμένη ασθένεια. Στο Χιούστον η οικογένεια έμεινε για δύο μήνες, ενώ ο συνολικός χρόνος που χρειάστηκε για τη θεραπεία ήταν 18 μήνες.

Αργότερα μεταφέρθηκαν στην Νέα Υόρκη όπου τελικά η Αναστασία, άφησε την τελευταία της πνοή, την ημέρα της επετείου του γάμου τους.

Related posts

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o τραγουδιστής – Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του

Το πιο ωραίο κορμί της Ελλάδας: Η Φαίη Σκορδά πήγε στην Κρήτη, φόρεσε το μαγιό της & όλοι σχολιάζουν 1 πράγμα

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει αν είστε γενναίοι ή καλοσυνάτοι