Πιο κούκλα από ποτέ: Με φραμπαλά και έξω τον έναν ώμο – Όλα τα βλέμματα πάνω στην Ζώζα στον γάμο της Κόνι Μεταξά

Πιο κούκλα από ποτέ: Η εμφάνιση της Ζώζας Μεταξά στον γάμο της κόρης της

Το Σάββατο 9/7, η Κόνι Μεταξά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, Μάριο Καπότση, στην Κρήτη. Το ζευγάρι ήταν πιο λαμπερό από ποτέ και από τις φωτογραφίες που διέρευσαν, φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Στο πλευρό των παιδιών ήταν οι γονείς της τραγουδίστριας με την μητέρα της, Ζωζώ Μεταξά να κλέβει την παράσταση. Δεν είναι μόνο το πολύ κομψό φόρεμα, που επέλεξε να βάλει αλλά αυτό που για άλλη μια φορά κατέπληξε τους πάντες είναι η συγκλονιστική ομοιότητα, που έχουν οι δυο γυναίκες.

Πιο κούκλα από ποτέ η Ζώζα Μεταξά

Παντρεύτηκαν δύο φορές σε μία μέρα

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου 9/7. Αφού, λοιπόν, είδαμε την λαμπερή νυφούλα να στέκεται χαμογελαστή στο πλευρό του αγαπημένου της, το ζευγάρι μας επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη. Δεν θα ήταν μόνο ένας ο γάμος.

Αμέσως μετά το θρησκευτικό μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν και έναν δεύτερο, πιο αμερικάνικο, στην παραλία, την ώρα που ο ήλιος έδυε και το κύμα έσκαγε δίπλα τους, ενώ φυσικά άλλαξαν και την ενδυμασία τους. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη παραλία θα πραγματοποιηθεί και το γλέντι στη συνέχεια.

Το έθιμο στους γάμους του εξωτερικού λέει πως οι δυο τους θα πρέπει να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αυτό ακριβώς έκαναν. Ο Ολυμπιονίκης πήρε αρχικά τον λόγο:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ».

Η τραγουδίστρια, από την άλλη πλευρά, είπε είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και αφού μίλησε για τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου για να τη δουν να παντρεύεται και τους ευχαρίστησε γι’ αυτό, τόνισε πως κανείς τους δεν πίστευε, συμπεριλαμβάνοντας τον εαυτό της, ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα μιας και ποτέ πριν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον καλό της.

Related posts

Πανελλήνιος θρήνος: Νεκρός ο παντοδύναμος Έλληνας Εφοπλιστής και ευεργέτης της χώρας μας

Μυρτώ της Πάρου: 12 χρόνια από τη φρικτή επίθεση – Η ανατριχιαστική ανάρτηση της μητέρας της

Το Τζόκερ της ζωής τους: 3 ζώδια θα έχουν όλη την τύχη πάνω τους με τη Σελήνη στους Ιχθύς από 23 ως 25 Ιουλίου