“Ποια Δέσποινα;”: Με μοντέλο του GNTM μετά το διαζύγιο από την Δέσποινα Βανδή;

Ντέμης Νικολαΐδης: Μετά το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή, ζευγάρι με μοντέλο

Ντέμης Νικολαΐδης: Το διαζύγιο Δέσποινας και Ντέμη, ήρθε και τάραξε ολόκληρη την ελληνική τηλεόραση και media. Μιας και το αγαπημένο ζευγάρι μετρούσε 18 χρόνια κοινής πορείας. Κρατούσε χαμηλό προφίλ, ενώ σπάνια αναφέρονταν στην προσωπική τους ζωή. Έδειχναν ισορροπημένοι και ιδιαίτερα ερωτευμένοι. Γεγονός το οποίο δεν αμφισβητεί κανείς από το κοντινό τους περιβάλλον.

Ωστόσο οι συνθήκες τα έφεραν έτσι, όπου αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στην σχέση τους. Και να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς. Μιας και με πληροφορίες, ο έρωτας τους είχε φύγει από καιρό, αλλά λόγω των παιδιών τους προσπάθησαν ξανά και ξανά.

 Το ζευγάρι τελικά μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης, ενημέρωσε ότι τραβά δρόμους χωριστούς μετά από 18 χρόνια γάμου και 23 στο σύνολο πού ήταν μαζί. Θαυμαστές τους και κοντινοί τους, όπως είναι λογικό δυσαρεστήθηκαν, αλλά όσοι πραγματικά τους θαυμάζουν θέλουν να τους βλέπουν ευτυχισμένους… ακόμη και αν αυτό σημαίνει να είναι χωριστά.

Βανδή και Νικολαΐδης έχουν δύο παιδιά την 17χρονη Μελίνα και τον 13χρονο Γιώργο. Τα οποία προστατεύουν και λατρεύουν.

Φαίνεται όμως στο συναισθηματικό τους κομμάτι, να έχουν κάνει και οι δυο το επόμενο βήμα. Και να έχουν προχωρήσει.

Για την τραγουδίστρια υπάρχουν φήμες ότι έχει ήδη βρει τον νέο έρωτα στη ζωή της καθώς θέλει να κοιτάξει μόνο μπροστά.

Τελευταίο δημοσίευμα την έδειχνε στην παραλία με γοητευτικό μελαχρινό άνδρα, χωρίς όμως να αποδεικνύεται ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, είναι η νέα σχέση της Δέσποινας.

Τα δημοσιεύματα για την νέα σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη

Το περιοδικό Ciao με δημοσίευμά του αναφέρει πως και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ξεκινήσει ένα φλερτ, με ένα από τα μοντέλα του GNTM. Ένα φλερτ που ακόμη είναι στα πρώιμα στάδιά του και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει.

Όσοι τον ξέρουν σύμφωνα με το youweekly πάντως λένε ότι είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όσο ευτυχισμένος μπορεί να είναι κάποιος όταν τελειώνει μια σχέση ζωής.

Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Οι προσευχές έπιασαν τόπο: Κυκλοφόρησε τώρα το καλύτερο νέο για το Δημήτρη Κόκοτα έως σήμερα

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι