Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει στο Ιόνιο με το μαύρο ολόσωμο μαγιό στην άκρη ιδιωτικής πισίνας

Τατιάνα Στεφανίδου: Η φωτογραφία που ξεσήκωσε και πάλι τα media

Τατιάνα Στεφανίδου: Τις διακοπές της συνεχίζει η παρουσιάστρια στο Ιόνιο και δεν χάνει την ευκαιρία να μοιραστεί στιγμιότυπα με το κοινό της. Μετά την Πελοπόννησο, βρίσκεται σε νησιά του Ιονίου, ξεκουράζοντας και απολαμβάνοντας τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

 Η Τατιάνα Στεφανίδου όμως, όχι μόνο απολαμβάνει τις διακοπές της και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Αλλά και κάθε φωτογραφία της που ποστάρει στα media, γίνεται γρήγορα viral. Καθώς εντυπωσιάζει θαυμαστές της και μη.

Το προφίλ της γνωστής παρουσιάστριας στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες της από στιγμές χαλάρωσης που απαλαμβάνει στα ελληνικά νησιά. Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική χρονιά, το φθινόπωρο.

Στο νέο της post μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει σε μια πισίνα στο Ιόνιο πέλαγος και ειδικότερα, στο Μεγανήσι. Όπως μας πληροφορεί η ίδια μέσα από τα hashtags που χρησιμοποιεί, φορώντας το μαύρο, ολόσωμο μαγιό της.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα