Πολύ πριν γίνει διάσημος: Η εργασία που έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας προτού γίνει ηθοποιός

Πασχάλης Τσαρούχας: Άγνωστες πτυχές από την ζωή του ηθοποιού

Ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας. Η καριέρα του ηθοποιού έχει περάσει από πολλά στάδια και όπως οι περισσότεροι, χρειάστηκε να ξεκίνησει από τα χαμηλά για να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega. Συνομιλώντας με την Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην καριέρα του, τα παιδιά του και την προσωπική του ζωή.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε μεταξύ άλλων: «Οι άνθρωποι που έχουν ένα σκληρό προφίλ, είναι μια άμυνα. Δεν φοβάμαι να δείξω ούτε την τρυφερή, ούτε την στριμμένη μου πλευρά. Δεν υπήρχε κάτι στην ζωή μου που το θέλησα και δεν το γεύτηκα. Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Θα μπορούσα να δώσω χρόνο σε έναν άνθρωπο αλλά θα μπορούσαν και να μου είχαν δώσει. Θυμάμαι την συγκίνησή μου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην ταινία Βασιλική».

Πασχάλης Τσαρούχας: Αυτή την δουλειά έκανε πριν γίνει ηθοποιός

Δεν είναι στις προθέσεις μου ένας γάμος

«Το ότι δούλευα σε οικοδομή μέχρι μια μεγάλη ηλικία, με ισορρόπησε και δεν τρελάθηκα με την επιτυχία. Τον Αχιλλέα και την Αλεξάνδρα τους καμαρώνω. Βλέπω πολλά στοιχεία δικά μου στον Αχιλλέα. Η Αλεξάνδρα μου λείπει γιατί είναι μακριά από την Αθήνα. Δεν θα έρθει τρίτο παιδί. Δεν είναι στις προθέσεις μου ένας γάμος».

Όσα δεν γνωρίζετε για τον Πασχάλη Τσαρούχα

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τους ρόλους του. Αυτό τον καιρό, ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς». Γεννήθηκε στον Περισσό στις 6 Ιουνίου 1966 , είναι δίδυμος και κατάγεται από το Σουφλί και την Κεφαλονιά. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης, από όπου αποφοίτησε. Έγινε ευρύτερα γνωστός τη σεζόν 1997-1998 όταν είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Ψίθυροι καρδιάς. Του έχουν απονεμηθεί τα βραβεία: Αγαπημένος Ηθοποιός (2003), Βραβείου Παιδικού Βιβλίου (2002).

Όσων αφορά στα προσωπικά του από το 2006 μέχρι το 2013 υπήρξε παντρεμένος με την ομότεχνή του Θεοφανία Παπαθωμά με την οποία απέκτησαν ένα γιο τον Αχιλλέα.

Το 2016 ήρθε στον κόσμο η κόρη του Αλεξάνδρα από την μετέπειτα σχέση του.

Related posts

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου – Η περιπέτεια στη ΜΕΘ του «Αττικόν» και τα παράπονα του βουλευτή

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»