Πολύ σκούρα τα πράγματα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην Αλόννησο..

Δυσάρεστη έκπληξη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο πρώην παρουσιαστής, Στάθης Παναγιωτόπουλος κατέφτασε στην Αλόννησο, αλλά δεν είχε την υποδοχή που περίμενε. Μετά από ένα μήνα απουσίας, άνοιξε το μαγαζί του στο νησί των Σποράδων.

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο νησί των Σποράδων με το πλοίο την περασμένη Τετάρτη. Αμέσως ξεκίνησε την προετοιμασία του χώρου και τις προμήθειες, προκειμένου μαζί με τη σύζυγό του να ξεκινήσουν για τη φετινή τουριστική περίοδο τη λειτουργία του μπαρ, που βρίσκεται στη χώρα του νησιού.

Δεν επισκέπτονται το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Το μπαρ άνοιξε τις «πύλες» του στις 24 Ιουνίου 2022)και υποδέχθηκε τους πρώτους τουρίστες που κάνουν τη βόλτα τους στην όμορφη Αλόννησο. Σύμφωνα με όσα κατέγραψε το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, μετά τις αποκαλύψεις και το ροζ σκάνδαλο που συγκλόνισε το πανελλήνιο και προκάλεσε την απομάκρυνσή του από την εκπομπή, οι κάτοικοι του νησιού τον έχουν απομονώσει και δεν επισκέπτονται πλέον το κατάστημά του. Οπότε οι άνθρωποι που επισκέπτονται το μαγαζί του είναι ελάχιστοι.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους αυτή έπαιξε το γεγονός ότι μία από τις καταγγέλουσες κατάγεται και διαμένει στην Αλόννησο.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη