Πως είναι ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος 15 χρόνια μετά το Ευτυχισμένοι μαζί: Έχει εγκαταλείψει την υποκριτική εδώ και πολλά χρόνια

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Άφησε πίσω του την Αθήνα και την τηλεόραση

Κάποτε τον είχαμε λατρέψει μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Ευτυχισμένοι μαζί… Σήμερα τίποτα δεν θυμίζει το ίδιο ηθοποιο. Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είναι αναμφίβολα από τις πιο ερωτεύσιμες παρουσίες που πέρασαν ποτέ από τη μικρή οθόνη.

Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» το 2007 κατέστησε σαφές πως τόσο το ταλέντο του όσο και η εξωτερική του εμφάνιση θα του άνοιγαν πολλές πόρτες, με τον ίδιο όμως να παίρνει μια απροσδόκητη απόφαση λίγο μετά την απόλυτη επιτυχία.

Πως είναι η ζωή του Πέτρου Μπουσουλόπουλου σήμερα

Ο ηθοποιός εγκατέλειψε την Αθήνα, ενώ πολλοί έκαναν λόγο πως η απόφασή του αυτή σχετιζόταν με «πόρτες που έκλεισαν» μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τους ηθοποιούς που θεωρεί πιο ταλαντούχους, στους οποίους ο Μπουσουλόπουλος δεν συμπεριέλαβε τους «παλιούς» Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη, με τον δεύτερο να έχει κατηγορηθεί πως φρόντισε να… του «τελειώσει την τηλεοπτική καριέρα.

Σήμερα, εξακολουθεί να ζει μόνιμα στη Ρόδο και να ασχολείται με το θεατρικό εργαστήρι «Αγιούτο» το οποίο άνοιξε και λειτουργεί ο ίδιος, με τις εμφανίσεις του στην Αθήνα να είναι πολύ περιορισμένες.

Πολύ πιο ώριμος τόσο εμφανισιακά, όσο και φωνητικά, ασχολείται με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά χαμηλούς τους τόνους.

Related posts

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη