Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για τον πατέρα του: «Η γιορτή μας βρήκε στο νοσοκομείο όπως και άλλες οικογένειες»

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Η ανάρτηση που έφερε δάκρυα στα μάτια

Ο γνωστός ευρωβουλευτής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτές τις γιορτινές ημέρες χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο, κάνοντας μια ανάρτηση που ράγισε καρδιές.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και η οικογένειά του, βιώνουν μία πολύ δύσκολη περίοδο καθώς ο πατέρας του ευρωβουλευτή βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Κάπως έτσι, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, συνοεδεύοντάς το με μία φωτογραφία στην οποία στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου του πατέρα.

Η συγκινητική ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

«Κάθε χρόνο μαζί με τις χιλιάδες οικογένειες που γιορτάζουν σήμερα κάποιο δικό τους άνθρωπο λόγω της ένδοξης γιορτής της Ορθοδοξίας, γιορτάζουμε και εμείς τον πατέρα μου. Τέτοια ημέρα μετά την εκκλησία και την Θεία Λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που ήμασταν για να τιμήσουμε την Παναγία μας, ακολουθούσε μια γευστική απόλαυση από όλη την οικογένεια σε κάποιο πρωινό για να γιορτάσουμε το μπαμπά. Χρόνια συνήθεια αυτό! Φέτος κάτι τέτοιο δε μπορεί να συμβεί.

Η υγεία του μπαμπά περνάει κρίση. Αλλά τελικά η αλήθεια είναι ότι αυτό που μετράει είναι το “Μαζί” και το όμορφο το κάνουν οι άνθρωποι. Η ζωή έχει λύπη και χαρά! Έχει αγωνία και ανεμελιά! Όλα είναι μέσα στη ζωή, και συμβαίνουν παράλληλα. Και σήμερα η γιορτή μας βρήκε στο νοσοκομείο όπως και άλλες οικογένειες. Ε και; Χαρμόσυνη είναι και αυτό γιατί είμαστε “Μαζί”.

“Κοντά σε ιατρούς, νοσηλευτές-νοσηλεύτριες και λοιπό νοσοκομειακό προσωπικό που προσπαθούν για του ασθενείς”, δήλωσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Κοντά σε ιατρούς, νοσηλευτές-νοσηλεύτριες και λοιπό νοσοκομειακό προσωπικό που προσπαθούν για του ασθενείς. Ή και με άλλους συγγενείς που κάθονται δίπλα σε μια καρέκλα συντροφιά στους ανθρώπους τους. Μάλιστα μοιράζαμε γλυκά ο ένας στον άλλο για τις ευχές. Και στην άλλη πλευρά υπάρχουν οι οικογένειες που περνάνε όμορφα κάπου χαλαρά και αυτό είναι υπέροχο, γιατί έτσι είναι η ζωή!

Δόξα σοι ο Θεός είχαμε την χαρά έστω και έτσι να χαρούμε με τη γιορτή του μπαμπά και μέσα σε χαρές και πόνους να κάνουμε σχέδια για το μέλλον!

Χρόνια Πολλά με τη σκέπη της Παναγίας μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον