Σοκάρει καταγγελία μέσω Facebook: Απαράδεκτη μεταχείριση στα Χανιά – Οδηγός έβρισε παιδί ΑΜΕΑ που έπεσε στον δρόμο επειδή τον… καθυστερούσε

ΑΜΕΑ: Απαράδεκτη μεταχείριση στα Χανιά σε παιδί

Μία σοκαριστική καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δημοσιοποιήθηκε μέσω Facebook για απαράδεκτη μεταχείριση παιδιού ΑΜΕΑ στα Χανιά. Συγκεκριμένα, στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα, στην οποία και πραγματοποιούνται έργα για οπτικές ίνες, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το νεαρό παιδί να πέσει στο δρόμο.

Περαστικοί που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδί, αλλά χρειάστηκε λίγος χρόνος μέχρι να το σηκώσουν και να το μεταφέρουν στο πεζοδρόμιο. Ο χρόνος αυτός φαίνεται να ήταν «ανυπόφορος» για ασυνείδητο οδηγό, που άρχισε να φωνάζει «Άντε τελείωνε, μ@λ@κ@».

Ολόκληρη η ανάρτηση για το τρομερό περιστατικό

«Λίγη ανθρωπιά…δεν βλάπτει!

Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο.

Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του. Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο! Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί, ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε «Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@».

Related posts

Θα ανατριχιάσει όλη η Ελλάδα: Ξεθάβεται χρόνια μετά, το μυστικό από τα έγκατα της γης, βρήκε τον σκελετό του το Φως στο Τούνελ

Βγάζει 100€ τη 1 ώρα: “Χρυσές” δουλειές για τον Παύλο Χαϊκάλη, μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο

Κάνει αυτό που όλοι περίμεναν: Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα του δίνει το τελειωτικό χτύπημα – Τα παίρνει όλα