Σούσουρο με την Έλενα Παπαρίζου στην Κρήτη: Έγινε χαμός στο νησί με το «καυτό» μίνι φόρεμα της

Έλενα Παπαρίζου: Πιο καυτή από ποτέ με μίνι φόρεμα

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις στον χώρο της μουσικής. Η Έλενα Παπαρίζου είναι γυναικάρα με τα όλα της και κάθε της εμφάνιση προκαλεί σούσουρο.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο της μουσικής, χαρίζοντας στην Ελλάδα μοναδικές επιτυχίες αλλά και την πρώτη θέση στη Eurovision το 2005. Σήμερα λοιπόν, είναι μια από τις πιο σπουδαίες καλλιτέχνιδες και μετράει χιλιάδες θαυμαστές για αυτό και σε κάθε συναυλία της επικρατεί το αδιαχώρητο.

Μετά το Γαλάτσι που “σείστηκε” ολόκληρο από το ρυθμό της, χαμός επικράτησε και στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, τραγούδησε σε γνωστό beach bar στην Αγία Μαρίνα των Χανίων και ο χώρος είχε γεμίσει από τον κόσμο που πήγε να την απολαύσει.

Η Έλενα Παπαρίζου εκτός από φωνάρα έχει και ένα απίστευτο κορμί! Η εμφάνιση της μάλιστα επί σκηνής με μίνι πολύχρωμο φόρεμα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Έλενα Παπαρίζου: Η εμφάνιση της στα Χανιά

Ο κόσμος μάλιστα που βρέθηκε στην συναυλία δημοσίευσε στο Instagram πάρα πολλά stories από την ξεχωριστή αυτή βραδιά, τα οποία αναδημοσίευσε στο προφίλ της η τραγουδίστρια.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας