Στέλιος Ρόκκος: Ποζάρει περήφανος πλάι στην κόρη του που πήρε το πτυχίο της

Ο Στέλιος Ρόκκος θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για τα 4 παιδιά του

Ίσως δεν το γνώριζες αλλά ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, είναι ένας πολύτεκνος πατέρας, ο οποίος παρά τις υποχρεώσεις του βρίσκει πάντα χρόνο να στέκεται δίπλα στα παιδιά του, πόσο μάλλον σε πιο ιδιαίτερες στιγμές.

Η Δέσποινα Ρόκκου είναι πλέον μία 21χρονη Πολιτική Επιστήμονας που μόλις ορκίστηκε και παρέλαβε το πτυχίο της. Την ορκωμοσία της παρακολούθησε ο πατέρας της, Στέλιος Ρόκκος και η μητέρα της, Μαρία Χέλιου. Η Δέσποινα είναι η κόρη που απέκτησε μαζί το πρώην ζευγάρι κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Η Μαρία Χέλιου και η Δέσποινα Ρόκκου δημοσιεύσαν φωτογραφίες από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα χαράς στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Σ΄ ευχαριστούμε πολύ αγάπη μου είμαστε πολύ περήφανοι για σένα», έγραψε η μητέρα της στη δημοσίευση της στο Instagram που περιλάμβανε φωτογραφίες των τριών τους από την ημέρα της ορκωμοσίας.

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει αποκτήσει 4 παιδιά από 4 διαφορετικές γυναίκες της ζωής του. Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας, η Δέσποινα και η Μέλια είναι το επίκεντρο της ζωής του τραγουδιστή ο οποίος θα ήθελε να έχει ακόμα περισσότερο χρόνο για να αφιερώνει στα 4 παιδιά του.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου για τα παιδιά του

«Δυστυχώς δεν με θεωρώ καλό πατέρα. Κι αυτό επειδή δεν έχω τον χρόνο, λόγω δουλειάς να αφιερώσω στα παιδιά μου το χρόνο που τους αξίζει και θα αφιέρωνε ένας σωστός πατέρας», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO ο Στέλιος Ρόκκος.

«Έχω τέσσερα παιδιά. Η μόνη που είναι ακόμα παιδί είναι η Μέλια. Τώρα δεν με χρειάζονται. Όταν με χρειάζονταν, δεν είχα χρόνο. Δε θα τολμούσα να κάνω άλλο παιδί. Η Λελέ δεν με καταπιέζει για ένα παιδί. Ίσα ίσα. Αν της το πω για αστείο θα γίνει χαμός», ανέφερε πιο πρόσφατα στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Λήμνο, με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα, ενώ μέχρι πρόσφατα πραγματοποιούσε live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό της Πάολας. Παράλληλα ο ίδιος ασχολείται με την ξυλογλυπτική έχοντας εκθέσει μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι τις δημιουργίες του.

Related posts

Παντελής αποκλεισμός της Βανδή από τον Ατζούν – Όλο το παρασκήνιο

Πολύ κρίμα: Θρήνος για τον Κλιντ Ίστγουντ, μαθεύτηκαν σήμερα τα δυσάρεστα

Πέθανε ο Άκης Σταματιάδης