Στο χειρουργείο ο Τρύφωνας Σαμαράς: Το πρώτο μήνυμα μετά την επέμβαση και το δημόσιο ευχαριστώ

Τρύφωνας Σαμαράς: Στο νοσοκομείο ο γνωστός κομμωτής

Το πρωί της Παρασκευής 23/9, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε πως εισήχθη στο νοσοκομείο για εγχείρηση. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που του έστειλαν μέσω Instagram.

«Θα κάνω εγχείρηση για το διάφραγμα και τις κόγχες. Δεν μπορώ να αναπνεύσω κυρίως στον ύπνο μου και αναγκαστικά πρέπει να κάνω χειρουργείο. Άργησα λίγο γιατί πήγα τη Νικόλ βόλτα και έστησα τον γιατρό. Πρέπει να αναπνέουμε σωστά γιατί βοηθάει την καρδιά και όσο μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολο. Είναι η δεύτερη φορά που κάνω το ίδιο χειρουργείο. Έχω πολύ άγχος γιατί θα μου βάλουν μέθη», είπε.

Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο στη μύτη, ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν ευχές.

«Όλα τέλεια! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις ευχές και επίσης πολλά φιλία στον κύριο Νομικό που με χειρούργησε» έγραψε στην ανάρτησή του ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Τελείωσα την εγχείρηση που έκανα στη μύτη μου, στο διάφραγμα και τις κόγχες. Όλα καλά. Σας αγαπώ» ανέφερε στο βίντεό του ο κομμωτής δείχνοντας τη μύτη του.

Τρύφωνας Σαμαράς: Το δημόσιο ευχαριστώ

Related posts

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”