Στο στόχαστρο της Κατερίνας Καινούργιου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πάει και κάνει likes σε σχόλια που με βρίζουν»

Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχόλια της παρουσιάστριας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

H Kατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε έξαλλη στον αέρα της εκπομπής της «Super Κατερίνα» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η παρουσιάστρια σχολίασε χαρακτηριστικά τις τελευταίες του κινήσεις στα social media.

Η παρουσιάστρια δήλωσε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως ο δημοσιογράφος κάνει like σε αρνητικά και υβριστικά σχόλια που γράφονται στο Twitter για την ίδια.

Ποια ήταν η αφορμή για τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου

Με αφορμή το unfollow της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη λίγο πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε πως συνήθως και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει τέτοια. «Ο Ουγγαρέζος μπλοκάρει», δήλωσε.

«Την προηγούμενη φορά… Τέλος πάντων, δεν θέλω να ασχοληθώ με τον Ουγγαρέζο. Αν βγω και μιλήσω εγώ για ρατσιστικές επιθέσεις… Πάει και κάνει likes σε σχόλια που με βρίζουν και μου τα στέλνει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε τι αφορούσαν τα μηνύματα που έλαβε και τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να κάνει κάτι τέτοιο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Σχολίασε κάποιος για τη φούστα που φόραγα στη συνέντευξη με τον Άδωνι Γεωργιάδη και πήγαινε και έκανε like. Παιδιά τι λέτε τώρα; Για να πατήσεις κάπου καρδούλα σημαίνει ότι σου αρέσει. Θα πάω εγώ να κάνω like αν βρίζουν κάποιον άλλο; Πάμε καλά;», είπε εκνευρισμένη.

Related posts

Τραγωδία σε αγώνα μποξ – Νεκρός 27χρονος

Αποσωληνώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας

Όλη του η στενοχώρια για την Αντωνά κράτησε 2-3 ώρες το πολύ: Με νέα σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης, «Είναι μήνες μαζί, όχι μέρες!»