Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Το «χρυσό» 3όροφο σπίτι στην Κηφισιά που έχει… τα πάντα

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Το «μαγικό» σπίτι στην Κηφισιά

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσιεύσει κατα καιρούς εικόνες μέσα από το σπίτι της στην Κηφισιά, το οποίο ομολογουμένως εντυπωσιάζει και σχολιάζεται έντονα από τους χρήστες.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχοντας διανύσει αρκετά χρόνια στο χώρο των media και της ενημέρωσης, έχουν «χτίσει» μία περιουσία την οποία και έχουν επενδύσει.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ιδιοκτησίες της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου

Το ζευγάρι διαθέτει ένα εντυπωσιακό σπίτι στην Κηφισιά, αλλά και μία μαγευτική κατοικία στη Χαλκίδα. Η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μας έχει δείξει διάφορα σημεία της υπέροχης κατοικίας τους στα Βόρεια Προάστια.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Παράλληλα η κατοικία διαθέτει και έναν εξωτερικό κήπο, ο οποίος είναι ιδανικός για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα