“Θέλω απλά μια μαμά να με αγαπάει”: Συγκινεί τους πάντες ο 13χρονος που περιμένει 10 χρόνια για να υιοθετηθεί

13χρονος Τιμ: Σπαράζουν καρδιές τα λόγια του νεαρού

Δάκρυα στα μάτια μας φέρνει ο μόλις 13 ετών Τιμ, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε κέντρο αναδοχής παιδιών και περιμένει να αποκτήσει και αυτός μια οικογένεια που θα τρέφει αγάπη για τον ίδιο.

Ο 13χρονος Τιμ έχει μεγαλώσει σε κέντρο αναδοχής παιδιών και όπως δηλώνει με θλίψη στα μάτια εδώ και 10 χρόνια ψάχνει μία μανούλα.

Όσοι είχαμε την τύχη να γεννηθούμε σε μια αγαπημένη οικογένεια, συχνά θεωρούμε δεδομένους τους γονείς μας που μας φρόντισαν και μας μεγάλωσαν. Η ιστορία αυτού του νεαρού αγοριού, όμως, μάς υπενθυμίζει ότι δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί.

Ο 13χρονος Τιμ από το Τέξας μεγάλωσε στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας και το μόνο που ζητάει είναι απλώς μια μαμά και έναν μπαμπά να τον υιοθετήσουν

Όταν ο Τιμ ήταν μόλις τριών ετών μπήκε στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας. Από τότε πέρασαν 10 χρόνια και ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει. Μιλώντας σε μια την τηλεοπτική εκπομπή, εξέφρασε την επιθυμία του να βρει την παντοτινή του οικογένεια, ενώ συγκίνησε το κοινό, όταν είπε στον παρουσιαστή ότι θέλει να είναι γιος κάποιου.

Όπως είπε, έχει περάσει από διάφορες ανάδοχες οικογένειες, αλλά καμιά δεν σκέφτηκε να τον κρατήσει. Τόνισε, μάλιστα, ότι είναι πολύ φρόνιμος και ότι δεν σκοπεύει να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην μελλοντική του οικογένεια.

Όταν τον ρώτησαν για το πώς φαντάζεται την ιδανική οικογένεια, ο ευγενέστατος έφηβος είπε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι απλώς μια οικογένεια που να τον αγαπάει και να μην αποφασίσει μια μέρα ότι δεν τον θέλει πια. Θέλει μια παντοτινή οικογένεια και ένα μέρος να αποκαλεί σπίτι του.

Related posts

Τη λατρεύει σαν το «καλύτερο παιδί» και είναι ολόιδιοι: Η μητέρα του Γιάννη Πλούταρχου που έχει τρελή αδυναμία στον γιο της

Λατινοπούλου για Καπουτζίδη: «Θέλει να κάνει παιδιά με τον άντρα του; Κι εγώ θα γεννήσω πατάτες με τη φριτέζα»

«Καθαρίζω το δωμάτιό μου και πλένω τα πιάτα»: Είναι μόλις 6 χρονών και ονειρεύεται να τον υιοθετήσουν

«Μπλε Φουγκέιτ»: Το σπάνιο μπλε δέρμα της οικογένειας – Το ιατρικό μυστήριο, η απομόνωση και ο τελευταίος επιζών

«Θέλω το παιδί μου ζωντανό, θέλω τον Θοδωρή μου»: Σπαράζει η μητέρα του νεκρού πιλότου από τη συντριβή του ελικοπτέρου στη Σάμο

«Με ρωτάνε αν διαλέγεις παιδί»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστίνας Κοντοβά για την υιοθεσία

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη: Αυτό είναι χλιδάτο καταμαράν τους, που κοστίζει μία περιουσία και μέσα έχει τα πάντα

«Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε»: Συγκινητικός ο Σάκης Αρναούτογλου για την υιοθεσία του γιου του

Αληθινή ιστορία: Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 ορφανές αδερφούλες για να μην χωριστούν ποτέ η μία από την άλλη