«Θέλω και εγώ ένα παιδάκι»: Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινήθηκε με αφορμή τα λόγια της Τζένης Μπαλατσινού

Ένα ξέσπασμα είχαμε από την ξανθιά παρουσιάστρια η οποία εξέφρασε δημόσια την επιθυμία της να αποκτήσει και η ίδια ένα παιδάκι.

«Λύγισε» το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου όταν με αφορμή τα όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού για τον γιο της εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει και εκείνη ένα παιδί.

Αναλυτικά τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου για την Τζένη Μπαλατσινού

«Τη θαυμάζω γιατί – συγκινούμαι που το λέω – όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινιού.

«Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τη φράση της από τα κλάματα.

«Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις» συνέχισε με τρεμάμενη φωνή η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτοντας πως η Τζένη Μπαλατσινού της έχει διαμηνύσει ότι είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει με κάποιο γιατρό αν η παρουσιάστρια του ALPHA το αποφασίσει.

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη