Tι συνέβη στην Κάρι Μπράντσο; – Oι φωτογραφίες που προβλημάτισαν τους θαυμαστές της.

Είναι άραγε η συγκεκριμένη εμφάνιση πραγματικότητα ή ρόλος;

Ο φωτογραφικός φακός, συνέλαβε τη Σάρα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με μαντήλι στο κεφάλι, χοντρή ζακέτα και πλαστικά γάντια κουζίνας να καπνίζει μανιωδώς – όπως άλλωστε κάνει και η Κάρι . Πολλοί αναρωτήθηκαν, με τρόμο, αν η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι στα πλαίσια της σειράς, κάτι που σημαίνει ότι η Κάρι απαρνείται τη γκλάμορους νεουορκέζικη ζωή και προτιμάει αυτή της νοικοκυράς.

Τα γυρίσματα του … And Just Like That συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, η παραγωγή της σειράς φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να μας μπερδέψει για τα καλά. Αφού από τη μία βλέπουμε την Κάρι (aka Σάρα Τζέσικα) να φιλάει άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, κάτι που σημαίνει ότι το ειδύλλιό της με τον Mr Big περνάει κρίση (όπως πάντα άλλωστε) και από την άλλη βλέπουμε την υπέρλαμπρη κατά τ’ άλλα πρωταγωνίστρια, να εμφανίζεται με μία άκρως ιδιαίτερη και απροσδόκητη εμφάνιση.

Οι ασυνήθιστες εικόνες που κυκλοφόρησαν με την Κάρι Μπράντσο

Πολλοί αναρωτήθηκαν, με τρόμο, αν η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι στα πλαίσια της σειράς, κάτι που σημαίνει ότι η Κάρι απαρνείται τη γκλάμορους νεουορκέζικη ζωή και προτιμάει αυτή της νοικοκυράς.

Σε άλλα νέα, τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, ενώ λίγες μέρες πριν, το πρόσωπο πίσω από την αρχική ιδέα του Sex and The City, Kάντας Μπάσνελ, υπερασπίστηκε την Κιμ Κατράλ και την απόφασή της να μην εμφανιστεί στο reboot, λέγοντας πως πιθανόν να ήθελε να κάνει άλλα πράγματα. Απέφυγε ωστόσο να αναφερθεί στην Πάρκερ, λέγοντας μόνο ότι είναι πολύ σταθερός χαρακτήρας, σε σχέση με την Κάρι. 

Related posts

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες

Είναι οριστικό: Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος