Το σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά: Είναι η πιο ”στιλάτη μηχανή του χρόνου”

«Τρελαίνομαι για τη διακόσμηση παιδιά. Θα έκανα άνετα αυτή τη δουλειά».

Η ηθοποιός έχει καταφέρει και αυτήν την σεζόν να ξεχωρίσει μέσα από τον ρόλο της στην σειρά ‘’Σασμός’’. Μετά από πολλές επιτυχίες σε τηλεόραση και θέατρο, συνεχίζει δυναμικά την καριέρα της, ενώ μέσα από τα social media της, έχουμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε καλύτερα και μας κεντρίσει το ενδιαφέρον το στιλ και η αισθητική της.

Όσο για την διακόσμηση του σπιτιού της, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, καθώς η ίδια έχει φροντίσει ο χώρος της να αποπνέει retro αισθητική, μία τάση διακόσμησης που άνθισε στα 70’s και η Ευγενία Σαμαρά την επαναφέρει σήμερα με τον πιο ωραίο τρόπο μέσα στο σπίτι της. Εξάλλου, η ίδια δεν κρύβει τη λατρεία που τρέφει για τις τάσεις διακόσμησης της συγκεκριμένης δεκαετίας. «Τρελαίνομαι για την αισθητική των 70s. Και το σπίτι είχε μία τέτοια δομή. Οπότε πήγα με αυτό. Κατά τα άλλα δουλεύω πολύ Pinterest».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η ίδια είχε δηλώσει παλιότερα: «Τρελαίνομαι για τη διακόσμηση παιδιά. Θα έκανα άνετα αυτή τη δουλειά».

Όσο εντυπωσιακός είναι ο εσωτερικός χώρος του διαμερίσματος, άλλο τόσο είναι και εξωτερικός του χώρος. Όπως βλέπεις, μπορεί η Ευγενία Σαμαρά να μην έχει κήπο, αλλά η urban θέα που προσφέρει το μπαλκόνι της, είναι πραγματικά υπέροχη.

Εικόνες από το εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού της Ευγενίας Σαμαρά

Related posts

Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμα του

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την Καραβάτου

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του