Την είδαμε μόνο μια φορά: Η σκηνή του Καφέ της Χαράς, που απαγορεύτηκε για πάντα, κόπηκε στο μοντάζ και δεν έπαιξε ποτέ στις επαναλήψεις

Καφέ της Χαράς: Η σκηνή που ποτέ δεν είδε το φως της δημοσιότητας

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές που είχε κατακτήσει την αγάπη του κοινού και οι επαναλήψεις συνεχίζονται επί χρόνια.

Το “Καφέ της Χαράς“, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, το 2003 και σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σε σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, είχε μία απαγορευμένη σκηνή, που κόπηκε στις επαναλήψεις.

Η σειρά, μάλιστα, το 2019 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με ένα sequel που δέχθηκε και πάλι την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Μία ανύπαντρη μητέρα, η «πρωτευουσιάνα» και πρώην διαφημίστρια, Χαρά Χάσκα, έρχεται από την Αθήνα να ζήσει στο χωριό μαζί με την κόρη της, Βάλια, αφότου δέχεται ένα σοβαρό πλήγμα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Κληρονομεί από μία θεία της ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και ένα μαγαζί (το οποίο αργότερα θα γίνει το «Καφέ της Χαράς»). Ο Περίανδρος εξοργίζεται από την παρουσία της και προσπαθεί, μάταια, να τη διώξει, ενώ αντίθετα το καφέ της Χαράς γίνεται πολύ δημοφιλές στο χωριό.

Ποια ήταν η σκηνή που κόπηκε από το καφέ της χαράς

Παράλληλα, εξελίσσονται και άλλες ιστορίες, όπως αυτή της καλοκάγαθης αδελφής του δημάρχου, Σταυρούλας και του άνδρα της Βαγγέλη Φατσέα, την ιστορία δύο οικογενειών (των Πολυμενέων και των Πουλόπουλων) που διαρκώς τσακώνονται μεταξύ τους και τελικά γίνονται συμπέθεροι, των γραφικών χωρικών, το πάθος για έρωτα από τις δύο δασκάλες του χωριού.

Η σειρά παίζεται συνέχεια σε επαναλήψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου, πάνω από δέκα χρόνια, με τις σκηνές και τις ατάκες της να είναι πολύ γνωστές στους φανατικούς της.

Ωστόσο, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι αποφασίστηκε να αφαιρεθεί από τα επεισόδια μία συγκεκριμένη σκηνή.

Πρόκειται για τη σκηνή που η Χαρά ανακαλύπτει πως ο πατέρας του παιδιού της, Αστέρης Νεγρεπόντης, είναι στην πραγματικότητα ομοφυλόφιλος, κάτι που κρύβει από τους πάντες, καθώς προσπαθεί να υιοθετήσει την εικόνα του γόη που έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες.

Η σκηνή αυτή αφαιρέθηκε διότι θεωρήθηκε πως περιέχει ορισμένες ατάκες που θα μπορούσαν να είναι προσβλητικές απέναντι στην γκέι κοινότητα.

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της